Корисні поради для ранкових зборів

Згадайте, як ви збираєтеся вранці на роботу? Якщо ви бігаєте від одного кінця будинку до іншого: поспішно шукаєте загублені колготки, утюжите зім'яту сукню та не можете підібрати потрібне взуття для вашого образу, тоді вам, безумовно, знадобляться наші поради. Не потрібно метушиться і панікувати щоранку, просто зробіть себе більш організованою і зібраною, приведіть в порядок свої думки і дії, тоді ви значно спростите ваші ранкові збори і зможете навіть поспати трохи довше звичайного.

Найважливіший лайфхак, який потрібно запам'ятати - це планування свого вранішнього наряду з вечора. Подивіться прогноз погоди в його відповідно підберіть потрібний одяг. Повісьте в її шафі разом, щоб вранці скоротити час на пошуки потрібних речей. Виберіть одну містку сумку нейтрального кольору, яка буде підходити до всім вашим вбранням. У такій сумці легко поміститься ваш обід та інші необхідні речі і ви не будете мучитися щоранку з питанням: "Яку сумку взяти на цей раз?". 

Не кладіть назад у шафу порвані шкарпетки чи колготки - просто викиньте їх. Це стосується і одягу - якщо є така, яка потребує ремонту, то віднесіть її в ательє або викиньте. Не складайте в шафі брудні і пом'яті речі. Якщо на вашу улюблену блузку вилили каву - відразу ж до прання! А якщо футболка примялась - погладьте її. Це істотно скоротить ваші ранкові збори. І взагалі намагайтеся не купувати речі, які легко мнуться і важко стираються. Просто подумайте - чи варті вони тих зусиль?

Купуйте такі речі, які легко поєднуються між собою і мають схожу колірну гамму. Підберіть базовий гардероб на кожен день, який буде включати в себе спідницю-олівець, сукня-футляр, сорочку, жакет, класичні брюки, джинси, туфлі-човники і інше. Не забувайте підтримувати порядок в шафі - відокремте зимові речі від літніх і ті, які не по сезону - заховайте подалі. Складайте речі по категоріях - сукні до суконь, білизна до білизни і т. д. 

Що ж - ви досі думаєте, що ранок не буває добрим? Якщо ви будете дотримуватися таких простих порад, то вони значно заощадять ваш час і нерви на ранкові збори і відповідно - піднімуть настрій.

Поділитися: