Коктельні сукні

Коктейльне плаття - невід'ємний атрибут базового гардеробу кожної дівчини. Все тому, що воно є досить універсальним, і відмінно підходить для різних заходів, на відміну від вечірніх суконь.

Красиві коктейльні сукні

Зазвичай під коктейльним сукнею ми маємо на увазі виріб з довжиною до коліна. Воно відмінно виглядає практично з будь-якого приводу - на вечірках, походи в клуб, ресторани або на романтичне побачення. Легко здогадатися, що варіацій втілення такого виду сукні неймовірно багато.

Але всюдисуща мода завжди може легко підказати нам, які саме тканини або фасони актуальні в нинішньому році. Так можна спростити собі вибір сукні, і природно, завжди залишатися стильною.

Модні коктейльні сукні 2015 року

В цьому році, як і раніше, спостерігається наступна тенденція – мода стає все більш демократичним. Це не може не радувати – кожна дівчина може вибрати те, що найкраще підійде під тип фігури, але з урахуванням смакових переваг.

Наприклад, власницям пишних форм підійде коктейльне плаття фасону «трапеція». Воно візуально подовжує фігуру, врівноважуючи верх і низ, загалом, підкреслює все найкраще. Але такий фасон йде і худеньким дівчатам, тому його можна вважати більш або менш практичним і універсальним.

Фасон під назвою «new look» - це красиві коктейльні сукні, вони не тільки жіночні, але і навіть кокетливі. Облягаючий верх і вільний низ – гармонійне поєднання. Верх підкреслить лінію декольте, тонку талію, а ось вільний низ створений для того, щоб надавати легкості образу.

Також користуються попитом сукні без бретелей. Така модель рекомендується дівчатам з не дуже широкими плечима. Облягаючий ліф – обов'язкова умова, адже сукня повинна добре триматися на тілі. А от низ його може бути будь-яким.

Модні деталі і актуальний дизайн

Фасон, звичайно, важливий, але ще потрібно знати, який оформлення сукні може бути трендовим в цьому році.

Приміром, багатошаровість. Використання декількох шарів у створенні сукні, накладних деталей – все це робить його цікавішим, навіть якщо за кольором або фасоном плаття досить просте.

Баска – хороша деталь для того, щоб створити коктейльне плаття для повних жінок. Вона приховує животик, а ще такий варіант добре підійде дівчатам з трохи вузькими стегнами.

Принти, що були затребувані в минулому році, і перейшли в новий сезон цього року. Як і раніше, квіти приваблюють більшість модниць. Ще б, адже квітковий принт зробить ніжним і додасть витонченості будь-якого образу.

Також в моді і анімалістичні малюнки, а різноманітні візерунки та строгі геометричні форми, абстракція можуть зробити з простого сукні предмет мистецтва. Те ж стосується і аплікації, вишивки – вибирати можна що завгодно.

Колірна гамма коктейльних суконь в 2015 році

Червоне коктейльне плаття стане ключем не тільки до ефектному зовнішньому вигляду, але і стильному луку. Цей колір, а ще колір марсала, блакитний, синій, фіолетовий і срібний, золотий – всі вони актуальні сьогодні. І, звичайно, не варто забувати про класику – маленьке чорне плаття.

Тому вибирайте сукню на свій смак, пробуючи різноманітні принти або аплікації, але звертайте увагу на фасон і колір - вони повинні підходити саме вам.

Топ CARMI - #3041460
    379 грн.
    Топ CARMI - #3041458
      379 грн.
      Шорти LUNA - #3041495
        849 грн.
        Топ CARMI - #3041459
          379 грн.
          Топ CARMI - #3041461
            379 грн.
            Шорти LUNA - #3041496
              849 грн.
              Бомбер SOFO - #3041467
                1 889 грн.
                Топ ELIZZA - #3041457
                  749 грн.

                  Все товары акции "Новинки тижня!"

                  Поділитися: