Капсульна колекція, що це?

Дівчатам, котрі обожнюють все модне і брендове, а найголовніше якісне варто уважно придивитися до капсульних колекцій. Капсульної називається невелика колекція товарів, які створені відомим дизайнером або ж запрошеною зіркою для модного бренду. Це робиться для того, створити новий привід заговорити і фешн бренд, згадати його і поглянути на його фешн світ іншими очима. Модний бренд, який зумів розгледіти в когось, то чи художника, то молодий відомій зірці, новий погляд на речі, але в їх стилі, пропонує співпрацю, при цьому нічим не ризикуючи.

Адже в капсульної колекції одягу в основному представлено всього 8-30моделей. Це може бути одяг, взуття, аксесуари і навіть елементи декору та меблі. Найчастіше такі колекції з'являються в деяких певних магазинчиках і, звичайно ж, в обмеженій кількості.Не дарма їх ще називають mass-exclusivity, що перекладається як ексклюзивна річ за цілком доступною ціною. Весь сенс капсульних колекцій полягає в тому, щоб показати і дати можливість широкому колу споживачів купувати і користуватися унікальними речами високої якості за цілком прийнятною ціною ціною.

Рідше, але все ж таке буває, що капсульні колекції носять дуже вузьконаправлений тематичний характер, вони присвячені комусь або чомусь, що їх надихнуло створити цю колекцію.


Так, наприклад, Доменіко Дольче і Стефано Габбани створили капсульну колекцію, в якій ще раз оспівували свої любов до Італії, і містечку Портофіно. На купальниках, бікіні, сарафанах, сукнях і чохлах на iPhone красуються яскраві пейзажі, багато флористичної та морської тематики. Речі доступні до замовлення, але очевидно зовсім не на довго.

Поділитися: