Як вибрати плаття з відкритою спиною

Вибираючи собі наряд, перш за все, варто грамотно проставити акценти, тим більше, якщо це вбрання, плаття. Всього і побільше вже не в моді. Щоб виглядати стильно, але при цьому викликати захоплення публіки, потрібно зробити ставку на один елемент декору. Вибирайте вишивку бісером, або строкату яскраву тканину, або може бути цікавий фасон, хоча, краще виберіть відкриту спинку. Глибокі декольте вже не актуальні, нічого нового там не побачити. Зробивши ставку на відкриту спину в сукні, ви отримуєте : легку пікантності образу, цікавий фасон і по-новому цікавий вечірній образ.


Якщо такий наряд вас зацікавив, і ви зважилися на вибір саме такого сукні, врахуйте декілька дуже важливих моментів. Найголовніше, це стан фігури. Звичайно, довга сукня з легкістю приховає всі недоліки фігури, але при відкритій спині приховати зайві сантиметри на талії, вам ніяк не вдасться. Пам'ятайте, що сукня це одяг, в якій вам доведеться рухатися, сідає і можливо купати або пити, подбайте про те, що б публіка побачила лише еротично прочинені спину, а не бока і все інше.

І звичайно, не вибирайте такого роду наряд, якщо ви маєте сколіоз або просто не тримайте спину рівно. Це не просто зіпсує ваш цибулю, а й спричинить за собою негативні наслідки: плаття не буде лежати по фігурі, буде постійно деформуватися, що призведе до зіпсованого поряд і настрою. Також варто звернути увагу на стан вашої шкіри. Якщо ви маєте якісь проблеми з шкірою на спині, толі це почервоніння, або ж прищики, висипання, вугри, відмовтеся від ідеї одягнути вбрання з відкритою спинкою до повного лікування.

Адже це приверне до вас не бажані погляди, і звичайно ж, образ буде зіпсований. І ще, подбайте про нижню білизну. Далеко не означає, що якщо спина відкрита, то білизни і зовсім не потрібно. Щоб підкреслити красу грудей і не затьмарити наряд смужками на спині, вибирайте ліф з прозорою задньою частиною або просто силіконові чашки, які надійно тримають груди і не потребують кріплення на спинці.

 


Якщо всі з вище викладеним у вас в повному порядку, тоді успіхів вам у виборі свого ідеального сукні.

Поділитися: