Як носити туфлі-мюли: 5 яскравих ідей

Мода на туфлі-мюли повернулася до нас з минулого, з 80-х. Вони являють собою взуття з відкритою п'ятою і щиколоткой, з закритим або відкритим носком. Завдяки такому фасоном, мюли вважаються самим ідеальним варіантом взуття для спекотної літньої погоди. Вони легкі, не сковують рухів, та й виглядають вони досить стильно. Таке взуття безумовно зробить ваш річний look, чи то повсякденний або вечірній, яскравим і оригінальним.

Але багато модниці просто бояться такої взуття, як вогню, віддаючи перевагу традиційні босоніжки або туфлі на підборах. Це пов'язано з тим, що вони просто не знають, з чим правильно поєднувати мюли, щоб створити вдалий і гармонійний літній образ. А ми, інтернет-магазин Garne, знаємо і вам розповімо.

Під джинси, бойфренди, mom’s jeans

Хоча це і здається незвичайним, туфлі-мюли відмінно гармонують з джинсами. Але поєднувати їх потрібно тільки з класичними синіми або блакитними джинсовими штанами прямого крою, на яких відсутня яка-небудь декорація: принти або вишивка. Пам'ятайте, що головний акцент повинен бути саме на взуття. А більш вдалим і гармонійним зробить casual-цибуля стильна сумка в тон до взуття.

З сукнею

Що стосується споконвічно жіночого вбрання, плаття, то ідеально підійде до туфель-мюли романтичне і легке плаття з невагомих або струмуючих тканин. Але бажано в такому випадку віддати перевагу моделям з світлою замші, оксамиту або шовку. У цьому образі ви можете відправитися куди-завгодно: на побачення, на зустріч з подружками в кафе або ж на цікаву виставку.

З кюлотами

Союз мюли+кюлоти – це безпрограшний спосіб цього літа. Широкі укорочені брюки, однотонні, в горох або вертикальну смужку, ідеально підходять під туфлі-мюли на низькому каблуці або з тонкою підошвою. У такому вбранні щиколотка залишається відкритою, що дозволить зробити образ більш сучасним і жіночним. В додаток не зайвим буде зав'язати нижній хвіст, надіти жакет або шкіряну куртку-косуху – і ви точно будете в тренді.

З спідницею довжиною міді

Спідниця з ніжною летить тканини, гіпюру або шифону складе ідеальний дует туфель-мюли на низькому ходу або високих підборах. Таке вбрання можна поєднувати з бавовняної сорочкою в чоловічому стилі або з масивної в'язаній кофтою в прохолодну погоду.

З шкарпетками

Цей союз, звичайно, несподіваний, але дуже сміливий, провокаційний і, головне, модний! Ще кілька сезонів тому надіти під босоніжки шкарпетки вважалося поганим тоном, такий дует дивував і під годину навіть лякав модниць. Але мода змінюється, і сьогодні поєднання шкарпеток і черевиків-мюли нікого не дивує і вважається одним з найбільш актуальних у новому сезоні. Вибирайте шкарпетки в дрібну сітку або контрастні за кольором з взуттям, і тоді ви точно будете самою модною серед подруг.

Поділитися: