Як носити білі джинси в цьому сезоні

Якщо ви вирішили придбати джинси і в пошуках ідеальної моделі переміряли десятки класичних синіх “лівайсів” - не поспішайте робити покупку! У цьому сезоні модно носити саме білі джинси. Білий колір завжди асоціювався з благородством і розкішшю. Раніше одяг такого кольору могли собі дозволити лише люди високого соціального статусу. Зараз цей колір так само поширена, як і чорний, сірий, бежевий, а білі джинси вважаються обов'язковим елементом іміджу стильної сучасної жінки.

Які сполучення з модними білими джинсами найкраще будуть виглядати цим літом? В першу чергу - класичні. Забудьте про незручних спідницях, які потрібно постійно обсмикувати. Відкладіть строгі брюки, які мнуться при будь-якому дотику. Білі джинси - це предмет одягу, який відмінно гармонує з речами ділового гардероба. Доповніть образ блакитний блузою, жакетом, кремовими лодочкам на шпильці, нейтральними аксесуарами і ідеальний цибулю для ділової зустрічі готовий!

Якщо у вас попереду насичений різними справами день і треба скрізь встигнути і всюди потрапити, то цей образ вам підійде! Трендова футболка з принтом або логотипом відомого бренду, джинсова куртка, зручні кросівки і маленька сумка через плече - кращий вибір дівчини, яка веде активний спосіб життя!

Слід зауважити, що білі джинси актуальні не тільки в межах міської стріт-стайл, вони будуть відмінно виглядати і на лазурному морському узбережжі. Підберіть кроп-топ, легку накидку-кімоно, взуття на низькому ходу і, звісно ж, обов'язковий аксесуар кожного відпочиваючого - солом'яний сумку. А білі джинси послужать завершальною нотою в даній композиції.

Ще один образ, який можна створити в комплекті з білими джинсами - вечірній. Візьміть, приміром, речі в кольорі металік - вони дуже гармонійно виглядають з білим кольором. Футуристичне боді або топ в поєднанні зі стильним курткою-косухою, яку в будь-який момент можна зняти, легкі босоніжки на шпильці і яскраві аксесуари створять ефектний цибулю для вечірки і ви гарантовано будете зіркою вечора!

Поділитися: