Каблук шпилька - вічно модна класика

Якщо способу потрібно додати загадковості, зорово випрямити спину і ноги, і навіть «скинути» кілька зайвих кілограмів, приховати невдалу зачіску або поганий настрій, для всього є універсальний рецепт. Цей секрет вам ще не відомий? Все просто! Станьте на каблуки! Всі жінки знають, що взуття на підборах значно покращує образ в цілому, адже ноги здаються, будуйте, а весь цибулю більш привабливий і спокусливий. Хода жінки, яка взула взуття на високих підборах, кардинально змінюється, вона стає грайливою і спокусливою.

Щоб навчиться граціозно ходити на шпильках, потрібна витримка, терпіння і багато практики. Не дарма, чоловіки віддають перевагу жінок на підборах і в сукнях, так як, на їхню думку, такі дами, більш жіночні і привабливі. Ідеальне взуття для жінок, які твердо вирішили підкорити світ, це класичні туфлі на довгій і тоненькій шпильці, висота якої становить приблизно від восьми до десяти сантиметрів. Але це приблизні цифри, так як від вашого зросту, статури та вміння ходити на підборах, їх висота може, або зменшиться або збільшиться.

Ви легко зрозумієте, яка висота каблука підходить саме вам, для цього достатньо зробити пару кроків в них, але не в магазині, а по вулиці. Адже ідеально рівну підлогу заведе вас в оману, і ви помилково вирішите, що навіть на підборах у п'ятнадцять сантиметрів вам буде зручно. Якщо ви вибираєте ваші перші туфлі на шпильці, почніть з п'яти - шести сантиметрового каблука, адже в іншому випадку вам буде так складно носити це взуття, що ви відіб'єте у себе бажання носити шпильки зовсім.

Пам'ятайте, що запорука успішного ходіння на каблуках, це зручність! Вибирайте свій розмір, уникайте надмірно високих каблуків і штучних матеріалів.
Дизайнери і модельєри взуття в один голос кажуть, що в сезоні весна – літо 2015 найактуальніше туфлі – човники з довгим носком і не високим стійким каблуком восьми - десяти сантиметрів. Вибираючи нову пару взуття зверніть увагу на ваші почуття, адже вони повинні приносити вам задоволення, а не думки про те, як швидше їх зняти.

Поділитися: