Ідеї з джинсовими шортами

Джинсові шорти - це та деталь гардеробу, яка є у кожної дівчини. А все тому, що вони зручні, практичні, відмінно поєднуються з будь-яким одягом і підходять в жарку літню погоду. Джинсові шорти вже давно перейшли з розряду пляжного одягу. Тепер їх носять скрізь і до будь-якого приводу - на побачення, прогулянку, в дорогу, а іноді, навіть на роботу. Винятком стануть святкові  заходи або відвідування театру. Якщо вам набридли стандартні образи з шортами, ми пропонуємо вам взяти на озброєння вбрання вуличних модників street style).

У цьому сезоні трендовими вважаються шорти з бахромою, вилогами, дірками і потертостями. Особливо цікаві моделі з декором - вишивкою, паєтками або нашивками. Довжина - безумовно міні, а висота посадки - до талії. Які ж ненудні образи можна придумати з шортами? Однозначно - шорти з вишиванкою! Ця патріотична блуза б'є всі рекорди популярності. Вибір вишиванок зараз дуже великий - підберіть собі модель за смаком і демонструйте її в комплекті з джинсовими шортами. Також це відмінний спосіб проявити свою індивідуальність і, одночасно, показати гарні ноги!

Самий легкий і ніжний варіант, який добре поєднується з джинсовими шортами - це білий верх. Підберіть вільну білу футболку або джемпер - вони додадуть свіжості і ніжності вашому образу. Наряд можна доповнити сорочкою і літніми ботильйонами (образ у стилі кантрі) або ж додати парочку цікавих аксесуарів - яскраву сумку, масивне намисто, солом'яний капелюх. Останнє, до речі, в цьому сезоні не менш популярна за джинсові шорти. Капелюх можна підібрати з широкими або вузькими полями, з декором у вигляді стрічок, бантів і намистин, але майте на увазі - чим простіше образ, тим більше в ньому відчувається смаку.

Хочете виглядати стильно прохолодними літніми вечорами? Накиньте кремовий кардиган. Принцип наряду такий же, як і з білим верхом - ніжність і легкість. Також така колірна палітра гарно підкреслить ваш колір шкіри, особливо засмаглою. Якщо ви віддаєте перевагу шорти із завищеною талією, то до них ідеально підійдуть різні кроп-топи. Доповніть образ легкими еспадрільї і ви будете виглядати на всі сто відсотків!

Поділитися: