Ідеї модних образів на вихідні

Скоро вихідні і у вас на них намічаються грандіозні плани? Можливо, ви відправляєтеся на шопінг або в ресторан з подругами і не можете визначитися з вбранням? Не потрібно панікувати, зараз ми розповімо вам, який лук найбільш підходящий для вихідних.

Денім незамінний! Скільки б нам не було років і скільки б у нас не було пар джинсів - нам все одно мало. Знайома ситуація? А все тому що речі з деніму дуже універсальні і ми не втомлюємося це повторювати. Джинсові сорочки, куртки і штани можна надягати хоч кожен день і вони не набридають. Їх можна комбінувати з різним одягом і взуттям і кожен раз виглядати по-новому. Надіньте вузькі джинси, гарну блузку, туфлі-човники, візьміть елегантний клатч і образ на вечір готовий! А якщо надягнете джинсову спідницю сонце-кльош з футболкою і кедами, то будете дуже стильно виглядати під час прогулянки по місту.

Речі-оверсайз - це комфортний і зручний тренд, який вже кілька сезонів не покидає свої лаври. Існує безліч речей в цьому стилі: сукні, футболки, светри, кардигани - вибирайте на свій смак і розсуд. Тільки не потрібно плутати одяг-оверсайз з одягом не за розміром, тому що перша приховує недоліки фігури, а друга приховує вас! Якщо на вихідних у вас планується поїздка за місто, то без сумнівів надягайте футболку-оверсайз - в ній вам буде комфортно, як у дорозі, так і на відпочинку. Для вечірнього виходу можна підібрати сукню оверсайз з паєтками - буде виглядати яскраво, не нудно і в той же час не занадто химерно. Візьміть приклад з сукні будинку моди Tom Ford.

Білий колір про одязі - це символ невинності і чистоти. Якщо погода на вихідних обіцяє бути сонячною та бездоганною, тоді віддайте перевагу білим платтям і сарафанам. Такий легкий спосіб додасть вам літньої свіжості і ніжності.

Якщо ж на вихідні прогнозується не надто хороша погода, то вирушаючи в місто, не забудьте накинути на себе бомбер. Це стильний предмет одягу, який буде модно виглядати в будь-якому образі. Бомбер можна одягати, як з сукнями, так і з брюками, а найактуальнішим кольором, безумовно, вважається хакі.

Поділитися: