Говоримо "стоп" каблукам

Чи є серед наших читачок ті, хто віддає перевагу взуття виключно на низькому ходу? Ну, звичайно ж, є! Кілька останніх сезонів на подіумах практично відсутні високі підбори. Ну якщо не вважати колекцій від кутюр. Дизайнери все більше віддають перевагу практичності і задоволена аудиторія з радістю підтримує даний тренд. Кеди і кросівки, лофери і балетки - існує багато стильних моделей на низькому ходу, які підійдуть практично під всі наряди.

 

Офісний дрес-код

 

Якщо вид діяльності зобов'язує вас ходити на роботу в ділових костюмах, то це зовсім не привід хизуватися кожен день на незручних шпильках! Зверніть увагу на моделі на плоскому ходу - це лофери, оксфорди, сліпони, невисокі гостроносі черевики або балетки. Приміром, лофери відмінно підходять до ділового стилю. Носіть їх з різними брючними костюмами. Невисокі черевики (челсі, броги) найкраще поєднувати з вузькими укороченими брюками або спідницями олівець, сукнями футляр. 

Балетки підходять практично до всім нарядам. На сучасному ринку така кількість різних моделей, що підібрати щось стильне і зручне зовсім не складе праці. Не варто зациклюватися на класичних балетках з гладкої чорної шкіри. Візьміть приклад у британського прем'єра Терези Мей - леопардові балетки створюють яскравий акцент в суворій образі!

 

Кеди - на всі випадки життя

 

Кеди і кросівки доречні не тільки у повсякденних або спортивних образах, умілі модниці одягають їх як на роботу, так і на світські заходи! В арсеналі кожної дівчини повинні бути базові білі кеди. Вони підходять практично до всього - від ділових костюмів до коктейльних суконь. 

Що стосується кросівок, то тут потрібно вміти розділяти моделі, призначені для занять спортом від моделей, призначених для ходьби. Перші мають спеціально розроблену форму і ортопедичну підошву, яка підходить для бігу. Другі ж мають простішу будову. Поєднуйте кросівки з сукнями, сарафанами, спідницями, брюками і, звичайно ж, джинсами.

Поділитися: