Головні речі майбутньої осені

Кожна модниця мріє передбачити те, що буде модним у наступному сезоні, і звичайно ж, першою з'явиться в самому стильному, актуальний і модному. Дизайнери вже ризикнули зробити деякі припущення і активно обговорюють модні речі майбутньої осені. Проаналізувавши останні колекції сезону, вже сміливо можна зробити деякі висновки. Перше, що буде на піку популярності в осінньому сезоні, це - вінтажні речі.

Сміливо заглядайте в бабусину скриню, діставайте звідти оксамитові жакети, сукні у великий квітка, в'язані кардигани, спідниці в складочку, величезні брошки і старомодні сумки, які вже, здавалося, ніколи не побачать світ. Так вирішив новий креативний директор Gucci Алессандро Мікеле, на його думку цей образ стане ключовим цієї осені.
Дизайнери знову повернулися в ретро тему, для черпання натхнення, цікавіше всього виявилися три періоди: з 60-х по 80-е. Міуччіа Прада висловила свій особливий, не схожий ні на що раніше, свіжий погляд на шістдесяті, Burberry і Etro не обійшли стороною богемне естетику сімдесятих, а Balmain і Saint Laurent нагадали публіці, про одному із самих двозначних сторінок модного історії - вісімдесятих.


Щоб ніхто не скаржився, що осінь це час нудьги, сірості і поганого настрою, світові кутюр'є привнесли блиску в свої колекції, і використовували нереальна кількість паєток. Не тільки декорували ними окремі речі, але і шили з тканини з пайеток шорти, блузи і навіть верхній одяг! Наприклад, колекції Nina Ricci більш ніжні і стримані, а Ashish і J. Crew просто заслипили блиском модні подіуми.


Що стосується аксесуарів, то слід запам'ятати, що на піку популярності будуть мініатюрні сумки, які повністю повторюють свої копії побільше. Приємним відкриттям осені стане, звичайний бере. Саме він буде справжнім хітом майбутньої осені.

Поділитися: