Діна Абдулазіз - арабська it-girl

Хто сказав, що арабські жінки не мають почуття стилю? Принцеса Саудівської Аравії Діна Абдулазіз доводить протилежне. Східну красуню завжди можна дізнатися за ексцентричної короткій стрижці, елегантного взуття на шпильці від Manolo Blahnik і стриманою одязі від Rodarte або Jason Wu. Втім, що тут говорити - придивіться до street style образів дівчини - вона завжди виглядає бездоганно! 

Жінки в Саудівській Аравії дуже ущемлені у своїх правах. Наприклад, їм заборонено водити автомобіль і спілкуватися з іншими чоловіками. Суворі обмеження стосуються і одягу - представниці прекрасної статі зобов'язані ходити в плащах під назвою абай і покривати голову паранджею. Але ці правила не писані для арабської принцеси! Діна Абдулазіз - яскравий приклад прогресивно мислячої східної жінки. 

Діна познайомилася зі своїм чоловіком, саудівським принцом, в Лондоні. Через два роки вони одружилися і довгий час жили в Нью-Йорку. Життя в мегаполісі дуже вплинула на почуття стилю принцеси. Крім цього, дівчина завжди цікавилася модою - її “fashion” бібліотека налічує всі випуски журналу Vogue, починаючи з 1998 року.

Невдовзі королівська сім'я повернулася на батьківщину - до Саудівської Аравії, де Діна відкрила свої бутіки з дизайнерським одягом. Дівчину завжди можна побачити на перших рядах модних показів, вона особисто купує одяг для своїх магазинів. Також її дуже люблять street style фотографи - Діна володіє бездоганним стилем. Вона воліє елегантну одяг з яскравими акцентами: різні блузи, топи, брюки та сукні, спідниці довжиною міді або максі.

Принцеса зазначає, що багато арабські жінки мають гарний смак і потяг до моді, але не мають можливості красиво одягатися. Вона особистим прикладом несе моду в Саудівську Аравію. 

 

Мати трьох дітей, красуня, бізнес-леді і ікона стилю - Діна Абдулазіз була запрошена на посаду головного редактора Vogue Arabia - дебютного на сході. Але пропрацювавши два місяці (березень-квітень 2017), принцеса не змогла знайти спільну мову з керівництвом, пояснюючи це тим, що їхні вимоги суперечили моральним і етичним принципам читачів. 

Поділитися: