Базовий гардероб на літо 2017

Всі ми любимо побути модною - з цікавістю стежимо  за останніми тенденціями, гортаючи модне видання або instagram і з задоволенням поспішаємо на шопінг, підбираючи найбільш актуальні речі сезону. Адже виглядати стильно - це завжди бути в центрі уваги і отримувати компліменти від перехожих. Але крім модних новинок існують і базові речі, які повинні бути в гардеробі кожної дівчини. Цього літа топ-список таких функціональних речей дуже демократичний і простий. У цьому ви переконаєтеся самі!

Сарафан

Модні дизайнери стверджують, що літо 2017 - це сезон легких сарафанів, переважно - яскравих. Такий предмет жіночого гардеробу повинен мати зручний фасон, який підійде для будь-якого типу фігури. Яскравий сарафан - це ідеальна річ на кожен день. Носіть його з босоніжками на високій танкетці або на плоскому ходу. Якщо дуже жарко, то підійдуть максимально відкриті моделі на бретелях, виготовлені з натуральних тканин. 

Сукня DAPHNE - #3040565
  • -62%
499 грн. 1 299 грн.
Сукня ANNA - #3040675
  • -39%
499 грн. 821 грн.
Сукня DAPHNE - #3040566
  • -62%
499 грн. 1 299 грн.

Перейти в каталог

Кеди

 

Цього літа не обійтися без такої зручного взуття, як кеди. В ідеалі - білого кольору, але вітаються і інші світлі, пастельні тони. Такі кеди - дуже універсальний елемент гардеробу. Їх можна носити як з джинсами, шортами, так і зі спідницями-максі, сарафанами. Білі кеди прийнятно носити практично в будь-якому віці: як 20, так і в 50 років!

Перейти в каталог

Солом'яна сумка

 

Ви, напевно, подумаєте, що це виключно пляжний аксесуар, але ми заперечимо - солом'яна сумка - хіт сезону! Вона може бути різною - у вигляді корзинки, місткою сумки-тоут і навіть - у вигляді клатча. Вибирайте собі варіант за смаком. Такий аксесуар додасть образу родзинки і створить атмосферу романтики. А що ще потрібно в сонячний літній день?

Біла футболка

 

Ще один предмет базового гардероба літа 2107 - це біла футболка. Тут навіть не треба пояснювати необхідність цієї речі. Все гранично просто - біла футболка підходить до всього. Носіть її з джинсами, шортами, спідницями. Одягайте під сарафани на бретелях, джинсові комбінезони, використовуйте в офісному і повсякденному гардеробі. І, звичайно ж, біла футболка ідеально поєднується з білими кедами.

Перейти в каталог

Поділитися: