Акцент на деталях

Не існує жінок, які б не любили прикраси. Аксесуари покликані для того, щоб доповнювати образ і робити акцент на невеликих деталях. Ще з первісних часів люди прагнули досягти естетичної гармонії внутрішнього і зовнішнього світів. Перші прикраси виготовлялися з морських червононогих молюсків або черепашок, пізніше наші предки надихнулися птахами, тому почали використовувати різнокольорові пір'я в декоруванні одягу. Найдавнішим аксесуаром є пояс, їм для зручності підв'язували туніки і тільки через деякий час він став стильним атрибутом. У 15 столітті дами почали використовувати тканинні мішечки для зберігання грошей, які розшивали бісером. Такий аксесуар ховали під багатошаровими спідницями, але починаючи з 19 століття сумочки представили на загал і вони стали незмінними жіночими супутницями.

Аксесуари подолали багатовікову еволюцію, однак що ж у тренді в цьому році?

найпопулярнішим аксесуаром є сонцезахисні окуляри. Вони стануть в нагоді не тільки влітку, але і в поєднанні з пальто або пуховиком. У моду повертається вінтажний дизайн, тобто моделі у вигляді “котячого ока”, тонких прямокутників і крапельок. Широкі оправи відійшли в минуле, мода 2019-го пропагує мінімалізм і класику. Однак для любителів спортивного стилю є чудова новина. Фасони, нагадують окуляри для катання на лижах і сноуборді вже підкорюють подіуми, причому в дуеті з романтичними сукнями.

Дизайнери ж в 2019 році вирішили поекспериментувати з прикрасами для волосся. Наприклад, Олександр Ванг у своїй новій колекції представив пластмасові крабики, які до болю схожі на шпильки жінок 90-х. А ось мода на обручі для голови - справа рук герцогині Кейт Міддлтон, адже вона часто з'являється на публіці в широких ободках під колір свого вбрання. Тенденцію на такий аксесуар підтримав і будинок моди "Прада", який розробив моделі з нейлону для весняно-літньої лінії одягу. Ще одним хітом серед нинішніх модниць стали невидимки для волосся, прикрашені перлами, блискітками або ж звіриним принтом. Така прикраса - справжня знахідка для любительок легких зачісок, адже навіть розпущеним волоссям ця деталь додасть шарму і елегантності.

Для сезонів 2019 характерна наявність великих сережок на вухах. На піку популярності фасони в геометричних формах, наприклад: широкі кільця в поєднанні з квадратними деталями, спіралі різних форм і сережки у вигляді силуетів людей. Варто відмовитися від блискіток і різнокольорових каменів, а звернути увагу на відтінки потертого золота, чорні і срібні прикраси. Винятком стануть масивні сережки з леопардовим принтом, в правильній комбінації з одягом вони зіграють вам на руку.

Підбирати сережки потрібно за формою обличчя, тому розглянемо базові поради для цієї справи:

  • Витягнуте обличчя вимагає великих сережок, квадратної або трикутної форми, які б розширили його.

  • До круглого обличчя підійдуть подовжені моделі прямокутної форми, з вигнутими лініями.

  • Дівчат з ромбовидним овалом прикрасять закруглені сережки.

  • Квадратному особі додадуть свіжості довгі моделі, а також сережки-крапельки.

  • Власницям овальної форми пощастило більше за всіх, адже їм підходить будь-який дизайн прикрас.

Якщо ж вам важко підібрати сережки до свого типу зовнішності, то пуссети і сережки-гвоздики - універсальні аксесуари для кожної жінки.

 

Вдалий підбір маленьких деталей - запорука формування стильного образу. 2019 демонструє нестандартні прикраси, які доводять, що розвиток моди іноді випереджає навіть час. У нашому інтернет-магазині ви знайдете свій ідеальний аксесуар, тому поспішайте перейти до каталогу "Garne".

Перейти в каталог

Поділитися: