Як зав'язати хустку на голові

Кілька десятків років хустки були, чи не найголовнішим атрибутом в плані одягу жінки, і з тих пір мода пережила вже багато і вони знову до нас повернулися, тільки дещо в іншому вигляді. Складно знайти в наш час дійсно великий з безліччю гарних яскравих кольорів хустку, а ось невеликий, стильно оформлений і схожий на шовк досить просто, адже він став невід'ємною частиною гардеробу сучасної жінки. Але вибравши хустку, ви зробите тільки половину справи, головне це правильно його застосувати й навчитися красиво зав'язати хустку на голові. Як красиво зав'язати хустку на голові зможе дати раду будь-яка жінка або дівчина, якій доводилося з цим стикатися.

Розглянемо найбільш популярні варіанти, як зав'язати хустку на голові.

Найвідоміший спосіб, який знали не тільки наші бабусі, але і прабабусі. Досить скласти хустку по діагоналі, зафіксувати його на голові, дозволяючи вільно звисати кінцях хустки, після чого заводимо їх протилежні сторони і зав'язуємо ззаду. Плюсів цього способу неміряна кількість, так ви будете виглядати елегантно, це не займе у вас багато часу, якщо ви поспішаєте, і при поганій погоді вам буде тепло.

Інший спосіб швидше річний, ніж «на всі випадки життя». Потрібно також скласти хустку по центу по діагоналі, трохи приспустити, щоб закрити лоба, потім вільні кінці зав'язати ззаду на звичайний вузол, деякі дівчата для надійності роблять другий. Такий спосіб допоможе вам уберегти голову, коли на вулиці спекотна погода, але вам не буде жарко. Для того щоб такий варіант виглядав більш оригінально можна замість вузлика спробувати зробити бант, це допоможе освіжити всім відомий спосіб як зав'язати хустку на голові.

Оскільки способи зав'язування хустки на голові різноманітні, можна робити хустку у вигляді пов'язки і створити більш сучасний спосіб. Щоб вийшов такий варіант необхідно скласти хустку так щоб в результаті була стрічка шириною близько 5-12 см. Потім, необхідно покласти цю стрічку на голову трохи вище лоба і зав'язати ззаду під волоссям.

Більш просунуті в цій справі дівчата навчилися робити таку ж пов'язку, тільки таким способом, щоб не залишалося позаду хвостиком. Називається цей спосіб «пов'язка з секретом». Для цього вам буде необхідна крім хустки пряжка у вигляді вісімки. Необхідно складений хустку покласти на шию, після чого звисаючі кінці протягнути через пряжку, підняти на голову хустку і кінці хустки зафіксувати за потилицею під волоссям і у вас вийде чудова пов'язка.

Красиво і екзотично виглядає хустку вплетений в косу. Тим більше, що така зачіска зараз в моді.

Тепер достатньо купити хустки на голову і приступати до експериментів, адже як зав'язувати хустку на голову вам вже відомо.

Хустка FASHION - #3500571
  • -39%
249 грн. 409 грн.
Хустка FASHION - #3500572
  • -51%
199 грн. 409 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: