Як красиво зав'язати парео

Коли думаєш про літо, перша картинка, що біжить перед очима це, звичайно ж море, сонце, пляж, шикарний купальник і холодний коктейль. І на пляжі дівчатам хочеться виглядати шикарно, а без аксесуарів нікуди. Важко посперечатися, що одна із самих незамінних речей на пляжі – парео.

Саме воно уособлює всю ніжність, легкість і незвичайність образу. Головною ж перевагою є універсальність, простий пляжна хустина може перетворитися в пляжне плаття, спідниці, шорти або укрити голову від сонця. Завдяки парео, можна додати увазі загадковості або приховати недоліки фігури, або урізноманітнити купальний костюм. Варіантів маса! Точно зрозуміло тільки одне, без парео сучасної модниці не обійтися ніяк. Залишилося тільки з'ясувати, як його красиво зав'язати.

Спідниця–парео

Це один з найбільш простих і універсальних способів зав'язати пляжний хустку. Досить обернути парео навколо стегон, вибрати зручне положення на стегнах і зав'яжіть на вузол. Для більш незвичайного виду можна один кінець скрутити кілька разів спіраллю, і тоді зв'язати з вільним.

Сукня з парео

Якщо вам потрібно вийти за територію пляжу, або просто змінити образ для літньої фотосесії, зробіть з парео елегантне плаття. Для цього потрібно два вільних кінця обернути навколо шиї і зав'язати ззаду. Не погано виглядає якщо зробити плаття без бретелей. Для цього потрібно на грудях зав'язати вузол а два вільних кінця або зав'язати за спиною, або ж спереду, наприклад у вигляді банта. Досить мило виглядає парео зав'язаний на одне плече. Оголюючи інше образ виглядає кокетливо і грайливо.

Шортики з парео

Цей варіант підійде тим, у кого верх купальника яскравіше, ніж низ і ніяк не хочеться закривати ефектний ліф. Тоді можна розбавити образ пікантними прозорими шортиками. Для цього потрібно два кінця парео пов'язати на спині, і передавши два вільних кінця між ніг, скріпити їх спереду. Вузлик можна сховати або залишити у вигляді бантика, все залежить від довжини.


Не обов'язково дотримуватися всіх порад, адже правил немає. Експериментуйте, будьте собою, будьте стильними! 

Перейти в каталог

Поділитися: