Agent Provocateur білизна з характером

Для жінки красиву білизну також важливо, як і для чоловіка, хороший автомобіль. Це додає внутрішньої сили, спокою, впевненості в собі. Безсумнівно, що головна функція білизни це комфорт, але вже давним-давно білизна перестало бути просто зручним. На сьогоднішній день індустрія білизняний моди широко крокує світом. На всіх модних подіумах регулярно проходять покази колекцій білизни, а журнали і газети рясніють шикарними красунями в ультра сексуальних комбінаціях. Кожна поважаюча себе модниця обов'язково має у своєму гардеробі кілька воістину шикарних комплектів білизни. Для цього працюють цілі компанії і створюються все нові і нові лейбли.
Білизняний бренд Agent Provocateur — відомий на весь світ британський виробник нереально сексуального жіночої нижньої білизни та інших грайливих аксесуарів.

Словосполучення «агент-провокатор» означає «секретний агент, подстрекающий до дій, які ведуть в пастку». Назва марки абсолютно себе виправдовує. Це білизна не просто сексуально, воно викликає бажання і пробуджує фантазію. І це зовсім не дивно, адже творець марки, дизайнер Джозеф Korra, — син самої Вів'єн Вествуд. Його девізом стали слова про те, що білизна має розпалювати полум'я пристрасті не тільки в тому, хто її споглядає, але неодмінно і в тому, хто його носить. Білизна Agent Provocateur створено із самих ніжних і розкішних матеріалів і неймовірно добре сидить на фігурі.

Моделі провокаційні в стилі бренду, але в той же час мають місце для гри розуму. Білизна Agent Provocateur — з самого тонкого атласу і шовку, тюлю, сатину втілення жіночності і бажання ,воно декорується вишуканими французькими мереживами, бантиками і стрічками, стразами. У цієї білизни є своя особливість – у нього не буває пуш ап і вставок з поролону, це білизна показує тільки натуральність, нічого не прикрашаючи. Встояти перед приголомшливою красою дівчини в білизна Agent Provocateur не зможе ні один чоловік.

Поділитися: