Натуральність у всьому

В наш час панує ера техногенного прогресу і забрудненої екології. Це суттєво впливає на все живе, а особливо на людину. Саме тому останнім часом люди почали більше турбуватися про себе і своє здоров'я. З'явилася нова модна тенденція - натуральність у всьому: у продуктах харчування, одязі, косметиці і іншому. Адже, купуючи нове плаття, ми віддаємо перевагу матеріалу з бавовни, а не поліестеру, а збираючись відпочити, ми їдемо за місто, а не залишаємося серед бетонних плит. Те ж саме стосується і решти.

Ви звернули увагу, що наші бабусі та прабабусі виглядали набагато краще, ніж нинішнє покоління? У них не було мицеллярной водички або модного ліфтинг-креми, вони не відвідували косметолога і не робили мезотерапію особи. Тоді не було косметики з штучними або хімічними добавками - жінки користувалися тим, що дає природа. Часто, популярних брендів косметики, які обіцяють освіжити колір обличчя, зробити шкіру гладкою і сяючою, містять у своєму складі такі шкідливі речовини, як ртуть і свинець. Ті, в свою чергу, можуть завдати непоправної шкоди вашому здоров'ю. І зауважте, що виробник не завжди вказує на етикетці повний склад продукту.

Натуральна косметика, на відміну від магазинної - безпечна і ефективна. Вона не викликає алергії, не містить синтетичних та хімічних ароматизаторів, барвників, штучних добавок, шкіра швидко засвоює її. Така косметика підходить навіть людям з дуже чутливою шкірою. Для виготовлення еко-косметики використовують олії холодного віджиму, тобто ті зберігають свої корисні властивості і забезпечують оздоровчу дію на шкіру.

Ви знаєте, що більшість сучасних бальзамів для губ містять у своєму складі спирт? Таким чином, ефект зволожених губ тримається дуже недовго - ви швидко використовуєте свій тюбик і гайда купувати новий - все продумано. А домашній бальзам, виготовлений з натуральних інгредієнтів, не сушити шкіру губ, а навпаки - подживит і додасть їй необхідні вітаміни і мікроелементи. В інтернеті можна знайти безліч майстер-класів і рад по виготовленню такої косметики, так що кожен може на деякий час відчути себе хіміком. Адже це не тільки корисно, але цікаво  і цікаво.

Поділитися: