Ретро купальник з високою талією

Всі ми з нетерпінням чекали літа, і ось нарешті він настав! Але просто чекати, це безглуздо, треба і ще наполегливо готується. Тепер кожна дівчина на світі представляє себе на білосніжному пляжі з коктейлем в руці, і, звичайно ж, в шикарному купальнику. Купальник – елемент жіночого гардероба, який є у всіх дівчат без винятку, а у деяких їх навіть кілька. Якщо ви володарка кількох купальників, але все, ж цього літа вам хочеться ще чогось, і ви ніяк не зважитеся який саме купальник придбати, не сумнівайтеся!

З упевненістю купуйте модний купальник у стилі ретро, з високими плавками. Дійсно, в 2015 році пляжна мода стала схильною до стилю 70 або навіть 50 років. Багато дівчат вважають, що такого плану купальник не може виглядати привабливо і сексуально. Але це не так! Ця модель дуже навіть сексуальна! Досить лише згадати Мерилін Монро, вона завжди була і залишиться іконою стилю і привабливості, а купальник з високою талією це і її вибір!

Безліч модних будинків вже створили моделі купальників із завищеною талією, зробивши їх популярними по всьому світу. Така модель купальника вигідно підкреслить ноги і злегка сховає животик. Зараз можна знайти багато цікавих купальників такого плану з яскравими принтами, з незвичайним верхи, і вставками з прозорої сітки на стегнах або шнурівкою. Серед безлічі плюсів цієї універсальної моделі, є й істотний мінус.

Як ви, напевно, здогадалися, в купальнику такого типу не вийде добре позагорати. Погуляти по пляжі запросто, потусити на пляжній вечірці звичайно! Але не полежати на сонечку, отримуючи сонячні ванни.


Вирішувати, звичайно, вам купувати собі купальник у стилі ретро з високою талією, чи ні, але те, що цю модель вибрали багато зірки і знаменитості робить її беззаперечним лідером літнього сезону.

Поділитися: