Модний тренд - ботфорти!

Останнім часом кожна поважаюча себе модниця не може пройти повз вітрини з ботфортами, адже саме це взуття зараз на піку популярності. Тренд, який повернувся до нас з далеких 90-тих. Ботфорти бувають такими різними - замшевими і шкіряними, однотонними і яскравими, на шпильці або зовсім без каблука. Але при виборі такого взуття треба тонко відчувати межу між вульгарністю і стилем. А яким ботфортам ви б віддали перевагу? 



Для дівчат, які ведуть активний спосіб життя, багато часу проводять на свіжому повітрі і часто пересуваються, ми рекомендуємо ботфорти на маленкому товстому каблуці або ж зовсім без каблука, адже це найзручніша модель. Для дівчат, які хочуть побути модною на роботі і діловий дрес-код їм це дозволяє, можна зупинитися на моделі класичного чорного кольору з середнім каблуком і довжиною, злегка прикриває коліна. Але найбільш актуальними зараз є замшеві ботфорти пастельних тонів. 



Важливо правильно підібрати одяг до ботфортів. Довгі сукні та спідниці категорично заборонені. Ідеально підійдуть теплі в'язані або ж трикотажні сукні довжини міні або на кілька сантиметрів прикривають халява ботфортів. Також відмінно виглядають з ботфортами джинси-скінні або легінси в компанії зі светром оверсайз. У тому випадку, якщо ви володарка яскравих ботфортів (моделі з довгими блискавками, зі шнурівкою, зі вставками з кольорової шкіри і замші), треба дотримуватися простого правила - чим яскравіше взуття, тим простіше має бути одяг. Ви ж не хочете виглядати актрисою з кабаре? 



Що стосується верхнього одягу, то найбільш актуальним вважається поєднання замшевих ботфортів з укороченою шубою. Саме цей тренд побив усі рекорди. На другому місці - поєднання з пальто або пончо. Стильно виглядатимуть шкіряні ботфорти з курткою-косухою. В цей ансамбль можна внести трохи легкості - наприклад, шифонову сукню і модний лук готовий! 

 

Існує думка, що ботфорти візуально вкорочують ноги, але якщо ви правильно вибрали взуття і наряд до нього - все обігрується навпаки - ноги будуть здаватися довшим. Багато знаменитостей хизуються в ультрамодних ботфортах, серед них Міранда Керр, Вікторія Бекхем, Ліндсі Лохан та інші.

Поділитися: