Види жіночих штанів

У світі моди існує так багато різних стилів і напрямків - все не перерахувати! А скільки новомодних тенденцій з'являється з кожним роком! Згадайте тільки, як ви ходили в клешеных джинсах і в моду увійшли скінні. А коли почали ходити в скінні, з'явилися бойфренди. Насправді видів штанів дуже багато і про більшість ви навіть не чули. Зараз ми розповімо про деякі.

Штани палаццо - сама назва не інтригує? З італійської "палаццо" означає "палац". Якщо говорити конкретніше, то це такий фасон штанів, який має розширення, починаючи з талії. Штани палаццо ідеально підійдуть сміливим дівчатам, тому що вони дуже помітні, і дівчатам, які не зовсім упевнені в стрункості своїх ніг. Але категорично не рекомендуємо одягати такі штани дамам з широкою талією - вони ризикують виглядати, як кульбаби. До брюк палаццо обов'язково потрібна взуття на підборах, а самі штани повинні прикривати більшу частину взуття - таким чином ноги будуть виглядати довше. Підбираючи одяг до таких штанів, дотримуйтеся простого правила: низ - вузький верх. Надіньте приталену майку, топ або джемпер. З колірною палітрою теж не варто експериментувати - виберіть однотонні брюки. На озброєння візьміть приклад з вуличних модниць!

Штани-чиносы - ще один фасон, про який ви, можливо, і не знали раніше. Вони прийшли до нас з армійської форми США і міцно закріпилися в гардеробах сучасних дівчат. Виглядають чиносы трохи неакуратно і недбало - сидять вільно, мають складки біля пояса. При всьому цьому, вони виконані з натуральної тканини і відмінно підходять в літній період. Чиносы дуже зручні, їх можна надіти, як на роботу, так і в похід. Колірна палітра переважно спокійна - це хакі, сірий і бежевий кольори, але бувають і яскраві моделі. Такі штани підійдуть для створення повсякденного кэжуального образу. Надягайте їх з простими сорочками, майками, футболками та джемперами. Із взуття підійдуть кеди, сліпони або черевики.

Також існують такі види брюк, як штани-банани, каррот, афгані, карго і багато інших. Серед можливих моделей можна підібрати собі ідеальні штани, які будуть приховувати недоліки і підкреслювати достоїнства!

Штани YVETTE-H - #3042245
  • New
Штани YVETTE-H - #3042246
  • New
Штани MELO - #3042274
  • New
919 грн.
Штани MELO - #3042276
  • New
919 грн.
Штани YVETTE-H - #3042247
  • New

Перейти в каталог

Поділитися: