Вибираємо купальник за типом фігури

В очікуванні пляжного сезону багато жінок шукають швидкі методи схуднення. Безумовно, гарне тіло добре виглядає в будь-якому купальнику. Але все-таки слід враховувати і тип вашої фігури, адже “правильний” купальник не просто сховає недоліки, але і підкреслить достоїнства.

Спачало визначитеся з типом своєї фігури. Існує фігура “пісочний годинник”, коли стегна і плечі однієї ширини, а талія - вузька. Також фігура “груша” - стегна значно ширше плечей. Якщо плечі ширше стегон, то така фігура називається “трикутник”. Якщо ж стегна, плечі і талія практично однієї ширини, то такий тип фігури має назву “трикутник”. Ну що, який у вас тип фігури?

Якщо ви володарка фігури “пісочний годинник”, то вам, по суті, не потрібно нічого приховувати, але можна підкреслити зробити силует більш привабливим. Для цього вибирайте купальники з трикутними чашками і V-образними плавками. Якщо у вас великі груди, тоді підійде ліф з жорсткими чашечками і широкими бретелями. Подовжити ноги допоможуть плавки з високою посадкою, а приховати невеликий животик - злитий купальник. Вибирайте яскраві або модні в цьому сезоні екзотичні принти.

Для жінок з фігурою “груша” краще всього вибирати слитные купальники, підтримують груди. Уникайте декоративних елементів в області стегон - підбирайте купальник з декором на ліфі - будь то оборки або драпірування. Широкі бретелі, зав'язані на шиї і яскравий або прінтованний верх купальника зроблять плечі трохи ширше, а однотонний низ - зменшить стегна.

Власницям фігури “трикутник” підійдуть плавки з низькою посадкою у вигляді шортиків. Відмінно підійде купальник-танкіні або будь-яка модель з відкритими плечима - вони візуально зменшать ширину верхньої частини тіла. Плавки, в пріоритеті, повинні бути яскравого контрастного кольору, на відміну від верху. Також вітаються будь-які декоративні деталі, які будуть створювати симетрію з плечима.

Жінки з фігурою “прямокутник” повинні створити ілюзію талії. У цьому допоможуть слитные купальники з горизонтальними смужками або ж роздільні - з палітурками чи шнурівками в області талії. Відмовтеся від стрінгів і віддайте перевагу плавок у вигляді спідниці.

Перейти в каталог

Поділитися: