Все про домашній гардероб

Ми часто розповідаємо вам про модні тенденції і про те, що і куди можна одягати. Але як же бути з домашнім гардеробом? Адже це теж важлива складова вашого іміджу. Так, ваш затишний флісовий костюм не бачать колеги по роботі або ділові партнери, але бачить чоловік, родичі, які приходять в гості або кур'єр який приносить посилки. Крім того, домашній одяг відіграє певну роль у формуванні власної самооцінки - чим красивіше ми одягнені, тим більше ми подобаємося самі собі. Адже погодьтеся, стара дірява футболка не справить гарного враження про вас, як про зразкової господині дому.

З чого ж слід почати? А з того, що визначитися з функціями, які виконує домашній одяг. В першу чергу, вона повинна бути зручною, щоб ви могли себе комфортно почувати і легко справлятися з домашніми справами. Вона повинна подобатися вашій другій половинці і, звичайно ж, вам! Тобто естетика в домашньому одязі повинна бути - ніяких старих розтягнутих піжам!

Візьміть собі за правило завжди виглядати вдома охайно. Жодних порваних штанів або забруднені кофтинок! Все, що вже втратило товарний вигляд, потрібно викинути і забути.

Домашній гардероб повинен бути різноманітним. Мова йде не про наявність декількох халатів і костюмів, а про різноманітність стилів в одязі. Це може бути грайливий халат-кімоно, короткі спортивні шорти, футболки яскравого забарвлення і затишний трикотажний костюм. Міняйте одяг в залежності від настрою і призначення. Трикотажний костюм відмінно підійде для вечірніх посиденьок біля каміна, шовковий халат - для наведення марафету перед походом в ресторан, а шорти або штани - для прибирання будинку.

Аксесуари також доречні в домашньому гардеробі. Мова йде про красивою гумки для волосся або симпатичному обідку. У комплекті з домашньої одягом красиво виглядають ненав'язливі прикраси. Такі, як невелика підвіска або сережки-гвоздики. Прохолодним ввечері знадобляться теплі гетри або цікаві шкарпетки. Одним словом - будьте різноманітні!

Перейти в каталог

Поділитися: