Речі з помпонами

Хто б міг подумати, що безтурботний і сміховинний з вигляду помпон перекочував в сучасну моду з військової уніформи. У деяких країнах помпони служили ознакою серед військових, а французькі матроси прилаштовували їх до своїх головним уборам, щоб пом'якшити удари об невисокі стелі на судні. Зараз же помпони мають суто декоративний характер.

Перша і сама банальна асоціація, яка виникає при згадці помпонів - це в'язана шапка, але мова зараз піде про інше... Існує багато оригінальних застосувань помпонів - наприклад, у вигляді декору фетровому капелюхи. Такий стильний аксесуар обов'язково сподобається модницям, які, напевно, ще влітку звернули увагу на популярні солом'яні капелюхи з помпонами. 

В непримітний буденний день відмінно піднімуть настрій різні прикраси з помпонами. Спробуйте "веселі" гумки для волосся, браслети. сережки чи намисто. Образ з такими аксесуарами повинен бути максимально простим, щоб не виглядати фріком. 

Одяг з помпонами - менш популярна, ніж прикраси, але також варта уваги. Саме вдале застосування помпонів - це гудзики. Зараз можна побачити різні кардигани, светри і куртки з помпонами замість гудзиків і виглядає це дуже мило. Крім цього помпонами прикрашають футболки і штани, що також виглядає дуже цікаво.

Наступного річчю в "помпоновом" рейтингу є взуття. У першу чергу варто згадати яскраві і барвисті сандалі DOLCE&GABBANA з різнокольоровими трикотажними помпонами, які стали справжнім must have літнього сезону. Пізніше в обігу з'явилися кеди і сліпони, прикрашені помпонами - дрібними трикотажними або великими хутряними. Одним словом - у такому взутті ви відразу залучите зацікавлені погляди оточуючих.

Сумки з помпонами вже не є новинкою. В минулому році даний аксесуар користувався великою популярністю і з цього приводу модні бренди почали створювати клатчі, сумки і навіть суворі портфелі з помпонами. Якщо ви сумніваєтеся підійде вам у силу віку і статусу сумка з таким дитячим декором, то придивіться до більш суворим моделям з помпонами з натурального хутра, а своєї дитини побалуйте "веселим" рюкзаком - він буде в захваті!

Поділитися: