Топ найстильніших боді

Багато в холодну пору року люблять вдягати боді - адже це так зручно: спина закрита і вітер не задуває. Одним словом - тепло і затишно. Але не слід забувати про такому комфортному предметі одягу і влітку - існує багато цікавих фасонів, призначених саме для сонячного сезону.

 

Відкрита спина

 

Зверніть увагу на пікантні боді, які мають відкриту спинку. Такий варіант ідеально підійде для музичних фестивалів під відкритим небом. Одяг з відкритою спиною завжди виглядає дуже спокусливо. Але не варто надягати під таке боді бюстгальтер з силіконовою шлейкой - це вкрай не привабливо. Не менш оригінально виглядає і боді-водолазка з оголеною спиною. Таку модель можна одягнути навіть в офіс, варто лише накинути жакет!

 

Металік

 

Стильний крій, що нагадує яскравий купальник, і помітна металізована тканина - ось, що виглядає по-справжньому модно. Цей варіант підходить самим сміливим! Одягайте таке боді на ненав'язливі вечірні заходи - наприклад, вечірки біля басейну або дівич-вечір. Літнім днем в такому боді буде жарко в прямому сенсі цього слова. Поєднуйте металеві боді з такими самими екстравагантними рваними шортами, спідницями і джинсів.

 

Оборки

 

У цьому сезоні рюшами й оборками прикрашають буквально все - від суконь і блуз до купальників і боді. Останні, до речі, виглядають дуже привабливо, трохи перетворюючи вас в іспанську або бразильську красуню. Такі боді можна поєднувати з повсякденними і вечірніми образами. У першому випадку слід надіти джинси, босоніжки на платформі і доповнити образ солом'яною сумкою. Для створення вечірнього вбрання варто надіти класичні брюки, човники на шпильці і прихопити з собою маленький клатч.

 

Шнурівка

 

Одяг на шнурівці вже міцно закріпилася на модному олімпі instagram-блогерів. Красуні без сорому демонструють пікантні декольте і збирають за це пристойну кількість лайків! Але в справжньому житті існує правило - якщо ви відкриваєте одну частину тіла, то інша повинна бути максимально закритою. Вульгарність давно не в тренді - просто знайдіть свою золоту середину.

Перейти в каталог

Поділитися: