Стильні окуляри 2017

Довгоочікуване літо вже настає весни на п'яти і все більш актуальним стає питання вибору стильних сонцезахисних окулярів. Всім відомо, що даний аксесуар в першу чергу призначений для захисту наших очі від шкідливих сонячних променів, але про окулярах, як про модний елемент образу теж не слід забувати. Кожного літа з'являються все нові тенденції, тому минулорічні окуляри швидко втрачають свою актуальність. Які ж окуляри слід носити в цьому сезоні, щоб бути на вістрі моди? Ми зараз розповімо!

Цього літа на піку популярності сонцезахисні окуляри в стилі ретро. Великі авіатори з різнокольоровими скельцями в оправі з прозорого пластика - самий улюблений аксесуар всіх селебріті. Важливо, щоб лінії перенісся підкреслювала горизонтальна дужка - важливий елемент очок 70-тих років!

Круглі окуляри - ще один ретро-тренд, який дуже популярний цього літа. Такий аксесуар підходить не всім типам особи, тому покупку краще робити після примірки. Широка пластикова оправа або тонка металева, яскраві скла або класичні чорні - вибір за вами.

Не варто забувати і про стильною оправі “котяче око”, яка не виходить з моди вже кілька років поспіль. Цього літа дизайнери пропонують моделі, виконані з яскравого різнобарвного пластику в спортивному стилі. Такі окуляри відмінно підійдуть до будь-річному поряд, у тому числі вечірньому. Для впевнених дівчат, які люблять привертати до себе увагу рекомендуємо придбати окуляри для зору в оправі “котяче око” - вони додадуть образу особливого шарму.

Геометрія - новий тренд в моді на сонцезахисні окуляри, який підкорив всі подіуми. Тонка металева оправа у вигляді шестикутника або восьмикутника та лінзи з ефектом градієнта - саме те, що потрібно для футуристичного образу.

Ще один тренд, який прийшов до нас з далекого минулого - це овальні окуляри. Такий модний аксесуар асоціюється з голлівудськими фільмами 50-тих років. Овальна оправа найбільше підходить дівчатам з овальною або видовженою формою обличчя.

Поділитися: