З чим носити сліпони

Сліпони - це, безумовно, дуже зручне взуття. Жодних липучок, шнурівок і ніяких зусиль при взуванні. Сліпони у своїй практичності і універсальності можна порівняти з кросівками, тільки останні відносяться виключно до спортивного виду взуття. У слипонов, в свою чергу, є маса переваг. Вони мають зручну гумову підошву, якій не страшні будь-які нерівності дороги. Сліпони мають різноманітний дизайн: будь то класична модель з натуральної шкіри, або повсякденне - виконана з світлого текстилю, оздоблена оригінальним принтом.

З чим же краще всього носити сліпони? Існує маса варіантів, але деякі поєднання бувають особливо вдалими. Наприклад, кращим компаньйоном слипонам вважається денім. Ви можете носити стильні джинси-бойфренди або облягаючі скінні з будь-якими моделями слипонов. Варто пам'ятати одне - світло-синій денім підходить до взуття світлого кольору і навпаки… Якщо ви володарка грайливого характеру і відмінного почуття гумору, то вибирайте сліпони з яскравими принтами - вони миттєво привернуть до вас увагу і піднімуть настрій.

Любителькам жіночних і романтичних нарядів рекомендуємо поєднувати сліпони спідницею, особливо актуальною в цьому сезоні спідницею-плісе довгою міді. Додайте до комплекту світлу блузку, жакет або бомбер і образ для посиденьок на терасі кафе готовий! 

Багато хто задається питанням - чи можна одягати шкарпетки з слипонами? І ми відповідаємо - не можна, а потрібно. До світлих слипонам підійдуть світлі короткі шкарпетки, можливо з цікавим принтом, а до темних - темні шкарпетки. Капронові шкарпетки теж допустимі. Якщо ваш наряд не передбачає наявність шкарпеток, то одягніть следочки - їх взагалі не видно під слипонами і нога відчуває себе комфортно.

 

Жарким літом хочеться звести наявність одягу на собі до мінімуму. Тому пропонуємо ще одного ідеального компаньйона для слипонов - це короткі джинсові шорти або комбінезон, ромпер. Додайте до комплекту легкий топ в тон слипонов, сонцезахисні окуляри і солом'яний капелюх - вийде ефектний літній образ!

Перейти в каталог

Поділитися: