Сорочка бойфренда

Як же добре бути жінкою! Правда? Захотіла – вдяглв сукня, захотіла – костюм свого чоловіка або толстовку сина! Останній факт взагалі дуже цікавий, адже чоловічий одяг, незважаючи на свою природну грубість і безформність, апріорі робить нас, дівчаток, чарівними і додає нам крихкості і ніжності. Тому-то в кожному жіночому гардеробі є хоча б одна, але чоловіча річ. Але найчастіше це буває класична сорочка білого кольору з довгим рукавом, або так звана сорочка бойфренд.

Чоловіча сорочка в жіночому гардеробі

Ще незрівнянна Коко Шанель визначила або напророкувала (кому як подобається, нехай так і називає) позитивний вплив чоловічого одягу на жінок і додала чоловічі нотки в жіночу моду. Тоді це сприймалося дещо вороже, багато чого було не зрозуміло, але сьогодні цей напрямок дуже модно і затребуване. Тому отримало свою назву – стиль «бойфренд». Так з'явилися безформні жіночі джинси-бойфренди, безрозмірні майки та футболки бойфренди, курточки жіночі, жакети, кардигани в чоловічому стилі, а також сорочка бойфренда – блуза сорочкового крою, прямого фасону, з довгими рукавами на манжетах і без ніякого декору. У традиційному розумінні це скоріше всього біла сорочка, хоча допускаються і кольорові, і принтовані моделі.

Але в противагу жіночих блуз сорочка «бойфренд» більш ідеальна і універсальна для застосування в різних образах. Тому в останні кілька сезонів так часто можна побачити дівчину в чоловічій сорочці в офісному установі, в університеті, під час прогулянки по місту, в ресторані за сусіднім столиком або в магазині. І найчастіше це глухо застебнута на всі гудзики, з недбало підкоченими рукавами, не повністю заправлена за пояс або підперезана ремінцем сорочка в чоловічому стилі, візуально ніби велика на розмір або два від реального розміру своєї власниці. Це і є жіноча сорочка бойфренда.

Популярність такого вбрання серед сучасних панночок сформувалася в епоху бунтівних 60-х і появи стилю унісекс. Але якщо тоді чоловіча сорочка і джинси на жінці означали протест по відношенню до жіночої ролі в суспільстві, то сьогодні – це унікальна можливість створювати кожен раз нові образи: від цілеспрямованої кар'єристки до романтично налаштованої особи. І при цьому головну роль у створенні кожного образу буде грати саме сорочка «бойфренд».

З чим носити сорочку бойфренда?

Всім відома сцена з фільмів, коли вранці головна героїня, накинувши на себе сорочку свого молодого людини, виходить із спальні і відправляється пританцьовуючи на кухню готувати сніданок. Ну, а що може бути сексуальніше? Окей. Але ми ж тут говоримо про чоловічій сорочці не як про нічній сорочці або домашньому білизна?! Тому розглянемо кращі варіанти комбінації сорочки бойфренда з іншими предметами жіночого гардероба, щоб ви могли зорієнтуватися і вибрати для себе найбільш підходящий або ж випробувати їх усі.

Як вже було сказано, класика – це білосніжна сорочка. Вона готова виступити в тандемі з практично всіма речами і будь-якими образами:

- з слимами, скінні, легінсами. Вузькі джинси і об'ємна сорочка (краще всього злегка подовжена) в тандемі з яскравими човниками або нейтральними лоферами дозволять приховати можливі недоліки фігури;

- зі спідницею-олівець. Заправлена за високий пояс вузької щільною спідниці об'ємна сорочка-бойфренд дозволить відправитися на ділові переговори, а потім відразу на перше побачення. І скрізь дама в такому вбранні буде виглядати більш ніж ефектно: спідниця підкреслить стрункі довгі ноги, плавні лінії сорочки як би приховають спокусливі жіночі форми, а завищена талія підкреслить тонку талію (навіть якщо його немає!);

- з кюлотами. Ультрамодна модель штанів в поєднанні з сорочкою бойфренда зробить з Вас вкрай актуальну особу! Але будьте вкрай обережні, кюлоти – модель дуже підступна і може з стрункою та високою дівчата зробити милого коротконогого «пампуха»;

- під светр. О, це взагалі бомба, а не образ! Не вірите? А Ви частково сховайте сорочку під светром, залишивши на увазі тільки її комірець і нижню частину подолу, і ефект багатошаровості готовий. Що буде внизу? Вирішувати Вам: джинси, брюки, спідниця, шорти... Все що завгодно;

- з бомбером. Про актуальність бомбера не говорить хіба що бабця біля під'їзду. Тому сміливо одягайте сорочку-бойфренд будь-якого кольору і надайте ексклюзивності навіть повсякденного або спортивного способу. Якщо ж у Вас золотистий, сріблястий або оливковий бомбер, то краще білосніжної сорочки до нього нічого не підійде;

- з класичними брюками. Такий образ дуже сподобається любителькам вишуканих і елегантних поєднань. Поєднання брюк, бажано чорних, і білої чоловічої сорочки дозволить Вам виглядати ідеально і в ресторані на вечері з коханою, і на серйозних переговорах в офісі.

Але і це ще не все! Сорочки бойфренда можна носити поверх майок і навіть сукні простого крою, зав'язавши кінці на бант в районі талії. Тобто сорочка-бойфренд може бути використана в якості кардігана або жакета, що дуже розширює можливості модниць в її використанні.

Одним словом, сорочка бойфренда обов'язково повинна бути в гардеробі кожної панянки. Адже вона настільки універсальна, що дозволить позбавиться від щоденних роздумів, що б такого сьогодні одягти. Головне, не боятися експериментувати!

А вибрати відповідну модель Ви можете у нас в каталозі:

Сорочка GWEN - #3042023
  • -10%
917 грн. 1 019 грн.
Сорочка CORA - #3042022
  • -10%
1 142 грн. 1 269 грн.
Сорочка LOKKI - #3041285
  • -10%
1 376 грн. 1 529 грн.
Сорочка VALETTA - #3040184
  • -10%
737 грн. 819 грн.
Сорочка DJOI - #3040423
  • -10%
701 грн. 779 грн.
Сорочка FABIEN - #3041365
  • -10%
1 412 грн. 1 569 грн.
Сорочка ELIYA - #3039566
  • -28%
719 грн. 999 грн.
Сорочка ITIDAL - #3041197
  • -75%
539 грн. 2 136 грн.
Сорочка LOLI - #3040425
  • -20%
629 грн. 789 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: