Взуття для подорожей

Ви любите подорожувати? Якщо так, то вам відомо, якими важкими бувають збори, адже потрібно взяти все необхідне і нічого не забути. Але чи не найважливішим є вибір правильного і зручного взуття. До цієї дилеми потрібно підходити не тільки з візуальної, але і з практичної точки зору. Важливо взяти взуття, яке ідеально підійде для тривалих туристичних прогулянок або навіть походів у гори.

Якщо ваша подорож віщує похід на природу зі складним рельєфом, то найкраще взяти з собою черевики-хайкери. Про них ми вже писали в нашій попередній статті. Таке взуття ідеально підходить для гір. Щільний матеріал, міцні шнурівки, груба, але в той же час зручна підошва - найкраще поєднання для підкорення будь-яких вершин. Такі черевики мають різний дизайн, що дозволяє зробити вибір на користь тієї або іншої моделі.

Якщо ваша подорож віщує тривалі прогулянки по міських вулицях, то кращим компаньйоном у цьому випадку будуть легкі мокасини. Вони компактні, не займають багато місця, м'який матеріал гарантує повний комфорт для ніг на весь день. Мокасини ідеально підходять людям з проблемними ногами, адже вони не тиснуть, не натирають і дарують ніг максимальний комфорт.

Кеди і кросівки - кращий вибір для мандрівників. Таке взуття підійде як для природи, так і для міських прогулянок. Сучасний ринок пропонує настільки великий вибір кедів і кросівок, що ви зможете легко підібрати модель до будь-якого наряду. Якщо хочете отримати від взуття максимальний комфорт, то вибирайте кросівки з хорошою амортизацією, а кеди - з натуральним верхи. Якщо більше цінуєте дихаючі властивості, то придивіться до моделей з сіточкою.

Спортивні сандалі - це саме те, що потрібно для спекотних літніх подорожей. Міцна прогумована основа і ремінці на липучках доставлять максимум комфортних відчуттів вашим ногам. Таке взуття підійде як для прогулянок на природі, так і для відпочинку на піщаному пляжі. Що ж виберіть ви?

Поділитися: