Обтягуючі сукні на літо

Жінки за своєю природою усілякими способами завжди намагаються підкреслити фігуру, продемонструвати її гідності і тим самим привернути увагу протилежної статі. Для цього як не можна краще підходять елегантні обтягуючі сукні.

Якщо правильно підібрати вбрання, він буде добре сидіти по фігурі, ідеально повторювати вигини жіночого тіла, зробить досить сильний акцент на найбільш привабливих частинах фігури і приверне увагу з боку чоловіків. Тому вибираючи настільки сексуальний образ, жінка повинна розуміти, що обтягуючі сукні зазвичай не приховує нічого, демонструє всі вигини тіла і робить це часом добре, а іноді і нещадно. Тому обтягуючі сукні на літо варто підбирати максимально грамотно, з урахуванням всіх нюансів і правильно поєднувати його з взуттям і аксесуарами.

В яких випадках обтягуючий наряд буде доречним:

- трикотажні моделі довжиною міді – найбільш стримані і одночасно сексуальні моделі, які можна застосовувати при створенні образу для прогулянки або зустрічі з друзями; 

- довга сукня в обтяжку на літо – не самий кращий вибір на літа, але можливий для створення вечірнього або романтичного образу;

- укорочений варіант – найвідвертіший, тому більше підходить для вечірок, а не для щоденної шкарпетки. До того ж такий наряд призначений виключно для дівчат з ідеальною фігурою і красивими стрункими ногами;

- модний зараз фасон – це плаття-комбінації або обтягуючі сарафани-майки, але вони більше підходять для урочистих виходів. Мало того, що вони щільно облягають тіло, так ще й відкривають зону декольте, злегка прикриваючи жіночі груди. Тому сарафан в обтяжку найчастіше вибирають сміливі дами, які не соромляться епатувати публіку.

найвдаліша довжина – міді, вона підходить для всіх возроста і під будь-який образ, може прикрасити будь-який тип фігури і приховати можливі її недоліки. До того ж влітку така довжина буде найбільш оптимальною: у сукні довжиною міді не буде жарко, а ноги будуть відкриті без зайвої вульгарності. Якщо ж вибір впав на облягає фігуру плаття довжиною максі, то бажано вибирати моделі з легких і «дихаючих» матеріалів. До того ж важливо не забувати, що такий наряд більше підійде для урочистих виходів, романтичних зустрічей або для стриманих ділових луків.

Безумовно, в обтягуючій сукні жінка виглядає дуже жіночно, привабливо і сексапільно. Але це у випадку ідеальної фігури. Всі подібні сукні, як правило, скроєні таким чином, що облягають як друга шкіра, тому навіть сама маленька зморшка на тілі може дуже сильно зіпсувати візуальне сприйняття модного лука. З цієї причини щільно обтягуючий одяг, а тим більше облягаюче плаття-майку, можуть собі дозволити тільки ті дами, які мають пропорційну і підтягнуту фігуру. Тільки тоді жінка зможе виглядати витончено і вишукано.

Якщо ж ви не володієте ідеальною фігурою, чіткими пропорціями тіла або у вас є кілька складочок на боках, – стягуюча білизна вам в допомогу!

Стягуючі трусики жіночі - #4024322
  • -10%
Стягуючі трусики жіночі - #3023913
  • -10%

Перейти в каталог

Але навіть якщо у вас пропорційні форми і зростання, носити обтягуючі сукні треба вміти в будь-якому випадку. Адже якщо ви неправильно підберете до нього взуття і аксесуари, то будете виглядати трошки негарно, а часом навіть і вульгарно. Отже:

  • лагідну модель можна поєднувати з кардиганами або короткими жакетами, доповнивши довгою ниткою перлів;
  • облягаючій сукні середньої довжини спокійно можна одягати на роботу, прикрасивши масивними прикрасами; 
  • облягаючі наряди в підлогу будуть дуже красиво виглядати на високих і худих дівчат. Але під такий наряд обов'язково треба надягати туфлі на високому тонкому каблуці.

Поділитися: