Модні жіночі шорти весна-літо 2018

Зараховувати жіночі шорти до модного тренду не варто– кожен рік вони користуються популярністю, особливо серед молодих дівчат. Але раніше цей одяг вважали неформальної, а часом навіть досить одіозною: дівчину, разгуливающую по офісу, ВУЗу або приймаючу участь у серйозному заході, не те, щоб побачити, навіть уявити собі було неможливо. А настала навесні і майбутнім влітку шорти для жінок стануть чи не найголовнішими їх предметами гардеробу. І вони будуть доречними не тільки на дачі, прогулянці або в спортзалі...

Стильні моделі, відповідність актуальним тенденціям, ідеальне входження в будь-який спосіб і бездоганне поєднання з різними стилями – все це модні жіночі шорти 2018, видів яких така безліч, що носити спіднички і платтячка цього літа вам не доведеться.

Найбільш актуальними в цьому сезоні дизайнери називають:

- джинсові шорти – найбільш варіативні моделі, які можуть стати в нагоді і на відпочинку, і на пляжі, і на шопінг, і на тренуванні, і в повсякденному носінні. Вони можуть мати прикраси та різні декоративні прикраси: бахрому, стрази, аплікації, вишивка, мережива, волани, металеві ланцюга, паєтки і т. д. Але для більш серйозного образу краще вибрати класичні джинсові шорти або бойфренди без будь-якого декору.

- класичні. Як правило, такі моделі шорт відшиваються з костюмки, шовку, габардину, льону або бавовни, мають вільний крій, середню довжину до коліна, помірну довжину і можуть бути по низу оздоблені декоративними манжетами. Вони чудово поєднуються з піджаками, блузками, сорочками, туфлями на високому підборах. Що стосується кольорів, то класичні шорти витримані в лаконічній колірній гамі, без малюнків і декору, що дозволяє застосовувати їх для створення стриманих і серйозних образів:

- сафарі і мілітарі. Ці два стилі завжди були на кордоні між жіночим і чоловічим стилем, тому вони мають вигляд одночасно і сексуальний, і викликає, і при цьому здатні додати будь образ якоїсь непередбачуваності і кокетства. За це і вони полюбилися багатьма модними дизайнерами та стилістами, які рекомендують уважно поставитися до підбору верху до таких шортів, відмовившись від романтичних блузок і свитшотов:

- шкіряні шорти – сміливі, зухвалі і навіть викликають моделі, які більше припадуть до душі впевненим у собі дівчатам. Примітно, що шкіряні шорти мають завищену талію, тому допомагають візуально зробити силует вище і стрункіше, талію тоншою, а образ витонченішим. У питанні правильного поєднання шкіряних шорт з іншими предметами гардеробу, то тут особливих обмежень немає: вони відмінно виглядатимуть і в офісному, і в романтичному образі:

- найоригінальнішими трендами цього сезону стануть шорти-комбінезони та спідниці-шорти. Вони, на відміну від інших видів шорт, вважаються найбільш зручними і дають повну свободу фантазії. Тобто з ними можна створювати неймовірні образи, починаючи з класичних і закінчуючи спортивними, і поєднувати навіть з блузками і кольє:

- шорти в піжамному стилі, з тонкої бавовни або сатину, традиційних для піжам забарвлень, позбавлені складного крою і деталей, – справжня весняно-літній хіт весняно-літнього сезону 2018. Сказати, що такі шорти неймовірно зручні і практичні, – це не сказати нічого. Звичайно, їх кілька простакуватий вигляд ще трохи відлякує наших модниць, але повірте, до них варто придивитися:

Що стосується модної довжини, то в сезоні весна-літо 2018 повна свобода вибору. Тут присутній і максимальна відкритість, і спокусливість, і скромність, і лаконічність, і ультракороткі мікро-шорти, і шорти-бермуди для дівчат більш суворих правил. Але вибираючи довжину шорт, не варто забувати про довжині і стрункості власних ніг: дівчатам невисокого зросту не рекомендується носити шорти до колін, а вибирати модель не довше середини стегна і при цьому поєднувати її з взуттям на високому каблуці. А ультракороткі та облягаючі моделі не дуже вдало виглядатимуть на дуже худих дівчат і на повненьких баришнях. Така одежа зможе надати образу тільки комічності, але ніяк не привабливості.

 

На завершення важливо зауважити, що фасон і довжина шортиків повинні відповідати віку своєї власниці, бо короткі обтягуючі шорти можуть собі дозволити тільки юні дівчатка і тільки для яскравих безбашенних party в клубі або на пляжі, а з віком довжина виробів повинна ставати більше, фасон – суворіше, а забарвлення – лаконічніше.

Шорти AKSA-HR - #3042198
  • -10%
  • New
791 грн. 879 грн.
Бермуди LALI - #3042158
  • -10%
  • New
899 грн. 999 грн.
Шорти AKSA-HR - #3042199
  • -10%
  • New
791 грн. 879 грн.
Бермуди LALI - #3042159
  • -10%
  • New
899 грн. 999 грн.
Шорти AKSA-HR - #3042197
  • -10%
  • New
791 грн. 879 грн.
Шорти AKSA-HR - #3042195
  • -10%
  • New
791 грн. 879 грн.
Шорти AKSA-HR - #3042196
  • -10%
  • New
791 грн. 879 грн.
Бермуди LALI - #3042157
  • -10%
  • New
899 грн. 999 грн.
Шорти LUNA - #3041496
  • -10%
764 грн. 849 грн.
Шорти LUNA - #3041495
  • -10%
764 грн. 849 грн.
Шорти LUNA - #3041497
  • -10%
764 грн. 849 грн.
Шорти жіночі - #4014613
  • -17%
539 грн. 649 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: