Модні тренди з різних куточків світу

Що таке мода? Звідки беруться тренди? Як дизайнери створюють стильний одяг? Напевно, кожен хоча б раз у житті замислювався над цими питаннями, адже речі, які ми одягаємо кожен день – це результат поєднання смаку і неординарних ідей. Насправді ж, мода бере свій початок від традиційного одягу різних народів. Саме це є підґрунтям, з якої в подальшому створювалася сучасна фешен-індустрія. Від багатьох людей можна почути, що національне вбрання та аксесуари – це не модно, але повірте, давно забуте старе може засяяти у зовсім іншому світлі.

У сьогоднішній статті Garne розповість про цікаві деталі гардеробу різних національностей і про те, як створити з них стильний образ.

Дивний тюрбан

Саме тюрбан є прикрасою одягу африканських і аравійських жінок. Такий яскравий аксесуар досі підкорює серця завзятих модниць, а також часто фігурує в показах іменитих дизайнерів.

Українські орнаменти

Світові подіуми заполонили ніжні сукні з квітковим українським орнаментом. Незвичайні узори зустрічаються як вишиті, так і нанесені спеціальними фарбами. Такі сукні виглядають легко і елегантно одночасно, особливо в поєднанні з традиційними намистом.

Шотландський кілт

Шотландський національний костюм відомий всьому світу завдяки килту. Це спеціальна спідниця, зроблена з тартана, яку носили чоловіки. Однак, хіба не ця річ стала прототипом сучасних картаті спідниці для жінок? Важко не помітити таку подібність, адже спідниці в клітинку використовуються як шкільна форма, а з недавніх пір це новий тренд у повсякденному стилі одягу.

Грецькі мотиви

Вбрання давньогрецьких богинь - це не зовсім традиційний одяг, однак саме вона приходить на думку при згадці Греції. Легкі і повітряні сукні з відкритими плечима – еталон міфічної краси і досить реальною моди на вечірні образи, які досить часто зустрічаються на сторінках дизайнерських каталогів.

Як не дивно, сучасні тренди беруть свій початок від старих прототипів моди, але незважаючи на час виглядають свіжо в нових інтерпретаціях.

Поділитися: