Модні сумочки

Ну куди сучасна жінка може піти без такої деталі, як сумочка? Хіба що в магазин за хлібом. Це настільки популярний аксесуар жіночого гардеробу, що деякі збирають у себе цілі колекції різних сумочок: маленькі і блискучі - для виходу в світ, великі і зручні для шопінгу або роботи. У будь-якому випадку, щоб не залишитися "за бортом корабля", потрібно стежити за останніми тенденціями, а про них ми зараз розповімо.

Сумки з широким ременем

Це щось новеньке! Ми звикли до тонких або середнім ремінцям, іноді - ланцюжках, але в останніх колекціях дизайнерів можна простежити чітку тенденцію на протилежне. Сумка з широким ременем дуже зручна - вона не протирає плечі коханої шуби і не створює дискомфорту при носінні. Що ж, сумки з таким ременем від Lanvin, Burberry і Fendi виглядають дуже стильно, переконайтеся самі!

 

 

Сумки з оксамиту

Богемний тренд сезону осінь-зима 2016, який можна простежити в колекціях Dolce & Gabbana, Gucci і Sonia Rykiel. Оксамит - це розкішна тканина, яка з недавніх пір припала до смаку багатьом модницям. Але якщо ви віддаєте перевагу більш прості фактури в одязі, то рекомендуємо придбати маленьку оксамитову сумочку. Цей додатковий елемент буде незамінним у ваших вечірніх образах.

 

 

Печворк з пітона

Хто б міг подумати, що зшиті шматочки різної шкіри можуть бути популярними, адже це виглядає зовсім не розкішно... Але все змінюється і мода - це яскраве тому підтвердження. Dolce & Gabbana, Fendi і Salvatore Ferragamo у своїх останніх колекціях демонструють, як маленькі, так і великі сумочки з різних шматочків шкіри пітона. Адже це яскраво, цікаво і оригінально, чи не правда?

 

 

Сумки з декором

Модні сумки зараз дуже далекі від звичного мінімалізму, тому прості і однотонні моделі варто відкласти на потім. Paul Smith, Monique Lhuillier і Gucci стверджують, що вишивка, аплікації і каміння - це кращий вибір для стильної сучасної дівчини. Причому така сумка підійде не тільки для вечірнього виходу, але і на кожен день. Чому ж не прикрасити свій повсякденний сірий образ яскравим аксесуаром і ловити на собі зацікавлені погляди оточуючих?

 

Поділитися: