Модні помилки

Багато дівчат хочуть виглядати стильно, але не всі розуміють, що таке стиль. Дешеві аксесуари, невміло зібрані комплекти одягу, непоєднувані кольори і багато чого іншого - це ознаки відсутності смаку, тобто почуття стилю. Але навіть якщо ви не гуру моди - це не біда, адже можна одягатися просто й скромно, але гарно. Варто тільки уникати деяких помилок, які приведуть до модного провалу…

Не купуйте підробки на відомі бренди. Особливо, якщо на них присутні логотипи. Куплена на ринку сумка Hermes або Prada не притягне захоплених поглядів, якщо ви їдете з нею в тролейбусі або спускаєтеся в метро. Ті, хто дійсно розбирається в брендових речах швидко відрізнять підробку, а іншим буде байдуже. Якщо хочете виділитися наявністю смаку, то виберіть схожу модель в магазинах мас-маркету, тільки без логотипів.

У вас ще залишилися джинси з низькою посадкою? Так от - вони давно вийшли з моди! Дана модель може візуально зіпсувати навіть найкращу фігуру. Якщо ви досі носите джинси з низькою посадкою в комплекті з короткими топами, блузами і светрами, то вам можна вручити медаль “модний провал”. У тому випадку, коли ви не хочете відмовлятися від улюблених джинсів, навчитеся поєднувати їх з подовженим верхи.

Уггі - ще одна помилка нинішніх модниць. Ви знаєте, що ці ультраудобные валянки є найнепривабливішою жіночим взуттям на думку чоловіків? Може варто прислухатися до їхньої думки? Тим більше, є маса альтернативних і не менш зручних варіантів. Ось, приміром, байкерські черевики або челсі чудово доповнять будь-який образ. А уггі залиште для прогулянок з собакою.

Дешеві аксесуари завжди здешевлюють образ. Відмовтеся від пластикових намист, широких плюшевих гумок для волосся і т. д. Стильно виглядають вироби зі шкіри, дерева і металу. Обважувати себе золотими виробами теж не варіант - це виглядає дуже провінційно. Якщо ви не можете підібрати стильні і якісні прикраси, то краще взагалі обійтися без них. 

Поділитися: