Модне осіннє взуття - ботфорти

З приходом холодів, все серйозніше стоїть питання про виборі зимового взуття. Адже важливо знайти таку пару, яка б виглядала добре, і носилася на відмінно, плюс була теплою, і до всього була б ще стильною. Чи Не забагато завдань для однієї пари взуття! Ні, в самий раз! Адже всі ці складові насправді дуже важливі, так як покупка взуття на холодну пору року, річ затратна, по всьому і очікування на неї покладаються серйозні. Кожна жінка при виборі одягу і взуття виявляє своє внутрішнє "Я", виражає свою сутність, відповідно і підхід до купівлі чобіт дуже серйозний.



Після того як весь світ побачив творіння гуру моди на подіумах, можна сміливо коригувати вибір взуття, і фактично без роздумів зупиняти свій вибір на ботфортах. Це вже було! Скажете ви, і будете праві. Але ніхто не відміняв давню істину, яка говорить, що все нове це добре забуте старе. Але ботфорти не так вже й добре забуті, адже всього кілька років тому кожна жінка прагнула поповнити ними свою колекцію взуття. І от кілька років тому, і вони знову на піку популярності. Якщо ви володарка струнких ніг, і зовсім не проти покупки нової пари високих чобіт, тоді у нас є декілька порад.



Актуальні всі без винятку варіанти ботфортів. Але, рекомендуємо звернути особливу увагу на замшеві. Вони відмінні для сухої погоди, виглядають дуже стильно і багато. Що стосується підошви висоти, то тут лише справа за вашим смаком. Однаково модні і високі підбори, і танкетка, і ботфорти на низькому ходу. Літнє взуття внесла свої корективи, і восени залишається актуальною "тракторна" підошва. В самому епіцентрі моди виявилися асиметричні силуети. У моді футуристичні ботфорти на ременях і блискавках, шнурівках і зав'язках. Ефектні ботфорти-деконструкторы можна знайти у Casadei і Jeffrey Campbell.

Поділитися: