Мода на горошок

Фешн-експерти визначили самий модний і несподіваний принт цього літа. І ним виявився горох (polka dot), який сьогодні зустрічається повсюдно: їм «усипана» одяг, аксесуари, капелюшки і навіть взуття. Причому присутній скрізь: і в класичному, і в стилі sport-шик. І наша добірка тому підтвердження.

Цього літа не відмовляйте собі в красі і купіть невагоме сукню в крупний або дрібний горошок. Більш цікавий принт створює поєднання дотсов різного розміру та їх хаотична «розсип» по тканині. Наприклад, сукня в великий горошок і жакет з дрібними горошинками.

Не менш цікавий вигляд мають спідниці з різними варіантами дотсов. Вони добре поєднуються зі стриманим однотонним верхом.

Легка блузка з принтом polka dot може стати відмінним акцентом як у діловому, так і в casual образі. До того ж можна націлюватиметься на кілька трендів одночасно, вибравши блузу модного кольору, горох, з рюшами або воланами.

Якщо ж ви бажаєте звернути на себе увагу оточуючих, придивіться до провокаційного союзу смужки і горошку. Причому смугастим може бути і верх, і низ. Але щоб не перевантажити такий спосіб акцентами, вибирайте до нього мінімалістично взуття та аксесуари.

Пляжна мода теж не пройшла повз модного принта. У цьому сезоні в тренді – купальники в ретро-стилі з чорно-білим або біло-синім горошком.

Горох «докотився» та до аксесуарів: хустки з дотсами, масивні сережки і браслети в горошок, сумки і т. д.

Поділитися: