Лайфхаки стильної дівчини

Стильна дівчина - це зовсім не міфічний персонаж, який завжди добре виглядає і готовий до будь-яких життєвих обставин: будь це пляма від кави на нових штанах або відірваний ґудзик на шовковій блузі. Стильна дівчина ретельно прораховує свої дії на крок вперед, вона знає що краще одягнути на співбесіду, а що - на зустріч з подругами. Яких же простих правил потрібно дотримуватися, щоб бути на висоті?

В першу чергу - навчіться планувати свій образ з вечора. Якщо ви подивіться прогноз погоди, визначитеся з нарядом і підготуєте відповідний одяг (погладите плаття, почистіть туфлі), то ймовірність того, що ви вранці в біганині будете збиратися на роботу зменшитися в два рази. Ну чим не краще спокійно збиратися, попиваючи чашечку кави?

Якщо ви підготували наряд на ранок, але збираючись, зрозуміли, що ваш строгий чорний жакет ніяк не підійде до м'яча лілового сукні - не треба панікувати! Від біганини по будинку в пошуках потрібного жакета швидше не буде. Просто в інший раз поставте будильник на 15 хвилин раніше - тоді ви точно будете мати час з запасом. 

Підбирайте білизна правильно! Розмір, відповідний вашим параметрам - це одна справа, а от вміло підібрана білизна під той або інший наряд - це зовсім інше. Адже, погодьтеся, мереживні трусики не будуть красиво виглядати під облягаючою сукнею, а чорний бюстгальтер - під напівпрозорою білою блузкою. Вибирайте білизну під колір і стиль одягу, тоді точно уникнете модного провалу.

Слідкуйте за останніми тенденціями і особливо - за сучасними іконами моди. Звичайно ж, справжньою fashionista не потрібні чужі підказки - вона сама знає що і з чим одягати, щоб виглядати стильно, але будь-яка модниця коли-небудь підглядала і вчилася цього в інших. Підпишіться в соц. мережах на найцікавіших особистостей світу моди і черпайте натхнення.


Завжди майте в сумочці набір “швидкої допомоги”, що складається з нитки з голкою, якою можна реанімувати невеликі пошкодження на одязі;  шпильки, яку можна застебнути замість відпалого ґудзики; вологих серветок, якими можна витерти пляму.

Поділитися: