Колготки в сітку - модний тренд

Тренди 90-тих повертаються в моду. Сукні-комбінації, кроп-топи, платформи, чокеры… Що ще? А ще - колготки в сіточку, які не так давно вважалася вульгарними. Сьогодні цей тренд приміряють на себе всі модні блогери і топ-моделі. Колготки в сіточку цієї навесні б'ють всі позиції за популярністю!

Як вибрати

 

Всім відомо, що існують колготки в крупну і дрібну сіточку. Перший варіант - для дівчат, які люблять привертати до себе увагу. Велика сітка в стилі “риболовної мережі” виглядає дуже зухвало і підходить для тих, хто повністю впевнений у стрункості своїх ніг. Колготки в дрібну сіточку виглядають менш яскраво, але не менш стильно. Такий варіант підходить дівчатам, які хочуть візуально звузити ноги. 

 

Вибираючи колір виробу, враховуйте, з чим ви будете його носити. Класичний колір, який підходить практично під всі - це чорний, але можна вибрати і більш ніжні моделі - в бежевому і червоному, коричневому, білому кольорі. Яскраві - зелені, зелені, жовті - ідеально підійдуть на літо. Одягніть, приміром, джинсові шорти, жовту футболку і колготки такого ж кольору - яскравий образ готовий!

З чим носити

 

Ви придбали таку модну новинку або відрили її серед своїх старих речей і не знаєте, з чим носити? В першу чергу - проявіть фантазію. Зараз мода дуже хаотична і непослідовна, сучасні street образи більше нагадують стиль бомжа, тому що б ви не придумали, ви будете виглядати модно :) 

Жарти жартами, а якщо говорити серйозно, то колготки в сіточку підходять до різних речей. Наприклад, в стилі гранж: до рваних джинсів, екстремально коротких міні, об'ємним бомберам, вареним джинсових курток, грубих черевиків, ботфортів і т. д. Одним словом - справжні 90-ті! 

Якщо гранж-варіант вам не до смаку, то одягайте колготки з елегантними костюмами. Можливо вам здасться, що така деталь не підійде до жіночних образів, але дарма! Модні блогери впевнено поєднують класичні спідниці і вечірні сукні з колготками у велику і маленьку сітку.

Поділитися: