Кейп - кращий вибір на осінь

З настанням холодів все більш актуальним стає питання вибору верхнього одягу. Всі погодяться, що це має бути щось зручне, красиве і відповідне по силуету. Красива половина людства, одноголосно, віддає перевагу класичному тренчу. Але ми хочемо внести зміни до сформувалася жіночу логіку і уявити кейп.

Що таке кейп? Це вид верхнього одягу, який нагадує пончо, але має значні відмінності. Пончо - це кругла або прямокутна виріб з вирізом для голови, а кейп - трапецевидное з вирізом для рук, яке застібається на шиї. Кейп пустив своє коріння ще в Англії часів Середньовіччя. Тоді він виготовлявся з щільної вовни і призначався для мандрівників і ченців. Така тканина в поєднанні з практичним фасоном служила отлчной захистом від дощу і вітру. З часом кейп перейшов в дамський гардероб і його почали шити з дорогих тканин, декорувати камінням, бахромою і вишивкою.

Зараз кейп - це не розкіш і не захист, а швидше за все - оригінальне рішення на осінь. Це виріб має свої незаперечні переваги. Наприклад, завдяки вільному фасоном під нього можна одягати грубі в'язані светри. Також кейп приховує недоліки фігури, але якщо ви дама невисокого зросту з відверто пишними формами, то такий елемент гардеробу вам не підійде - він візуально робити вас ще більше. 

При створенні осінніх образів з кейпом варто враховувати безліч чинників. В силу того, що такий виріб не має рукавів - в холодну осінь доведеться не солодко, але врятувати ситуацію можуть довгі рукавички. Ідеальними компаньйонами до такого пальто вважаються класичні брюки з човниками або джинси з ботильйонами. Ні в якому разі не взувайте кросівки до такого класичного предмету гардеробу. Максимум, що можна собі дозволити - це грубі черевики.

Що стосується довжини, то найбільшою популярністю користується кейп до середини стегна, але зустрічаються і довгі. З останніми потрібно бути обережними, щоб не нагадувати графа Дракулу. Взагалі, одягаючи таке пальто, краще підбирати до нього максимально просту і лаконічну одяг. Беріть приклад з подіуму!

Поділитися: