Як зав'язати хустку

З приходом холодів багато модниці оснащені такими сезонними аксесуарами, як хустка, палантин або шарф. Дівчата таким чином хочуть не тільки захистити область шиї і декольте від ненависного вітру, але і додати образу яскравий акцент. Але багато хто не знає, на скільки універсальний звичайний хустку і як його можна носити стильно!

 

Зараз вибір даного аксесуара настільки великий, що в будь-якому магазині можна знайти хустки прямокутної, квадратної або трикутної форми, виконаних в різних відтінках і тканинах. Правильно вибраний хустку зробить ваш образ більш жіночним, гарно підкреслить зону декольте і додасть родзинки повсякденного вбрання.

 

Снуд

 

Перший і найпростіший метод зав'язування хустки - це зав'язування у вигляді снуда. Він підійде практично всім дівчатам, незалежно від фігури і форми обличчя. Виберіть простий хустку з легкої тканини і складіть його в тонку лінію. Оберніть виріб кілька разів навколо шиї, залежно від довжини. Кінці залиште висіти, а після - зав'яжіть, розправте і акуратно сховайте в середину. Таким чином вийде справжнісінький снуд, зроблений з хустки!

 

Намисто

 

У вас є тонкий шовковий хустку? У такому випадку ви можете носити його замість чокера! Просто зав'яжіть його, як намисто, залишаючи кінці позаду шиї. Такий аксесуар буде гармонійно виглядати з діловими костюмами, повноцінно замінюючи ювелірні вироби.

 

Бантик

 

Схожий метод - зав'язування хустки у бантик. Причому останній повинен знаходиться не посередині шиї, а трохи збоку. Таке застосування даного аксесуара нагоді романтичним дамам, які хочуть приміряти на себе французький шарм.

 

Тюрбан

 

Такий спосіб зав'язування хустки досить оригінальний і підійде більш сміливим дамам. Для створення тюрбана знадобиться широкий шовковий хустку яскравого кольору. Останнє має велике значення, так як вибравши темну однотонне виріб ви ризикуєте бути віднесеною до відповідних релігійних груп. Щоб навчиться зав'язувати тюрбан, не потрібно особливої спритності рук, але кількох невдалих спроб не уникнути.

 

Надіньте на голову центр хустки і оберніть протилежні кінці до середини чола, при цьому красиво закрутивши і заховавши їх. Якщо вам вдалося це зробити, то “вуаля” - модний аксесуар готовий!

Хустка FASHION - #3500571
  • -45%
224 грн. 409 грн.
Хустка PLATOK - #3041354
  • -10%
341 грн. 379 грн.
Хустка FASHION - #3500572
  • -56%
179 грн. 409 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: