Як вибрати літнє плаття

Ви знаєте, який улюблений предмет гардероба всіх дівчат? Звичайно ж сукню! Довге або коротке, яскравий або пастельний, однотонна або з принтом - вибір в нинішній час настільки великий, що навіть сама вибаглива пані зможе підібрати собі щось до смаку. А які сукні слід носити цього літа, щоб відповідати останнім тенденціям - ми зараз розповімо!

 

Яскравий акцент

 

Більшість модних будинків пропонують носити влітку 2017 сукні яскравих кольорів. Зверніть увагу на апельсиновий, лимонний, червоний і насичений колір фуксії. Такі відтінки дуже самодостатні і їх не потрібно перевантажувати помітними аксесуарами. Влітку так і хочеться накинути на себе щось легке і не думати про деталі, тому яскраве плаття - найкращий варіант.

 

Смужка

 

Плаття в смужку - ще один тренд нинішнього літа. Дизайнери буквально полюбили смужку, а мас-маркет швидко підхопив цю тенденцію - вона присутня практично у всіх літніх колекціях. Вертикальна або горизонтальна, маленька або велика - тут вже вибір за вами. Також різноманітний і дизайн суконь - від спортивних до елегантних моделей.

 

Флористика

 

Здавалося, вже нікого не здивувати сукні з квітковим принтом, тим більше влітку. Але в цьому сезоні квіти вважаються одним з головних трендів. Щоб урізноманітнити звичний флористичний гардероб, вибирайте плаття з романтично оголеними плечима, різними оборками, рюшами та необробленим краєм.

 

Сукня NAOMI - #3040390
  • -84%
199 грн. 1 209 грн.

Перейти в каталог

Денім

 

Ми не перестаємо говорити про те, що денім ніколи не вийде з моди. Цього літа слід звернути увагу на джинсові сарафани з тонкими бретелями. Їх можна носити з різними топами, футболками та кедами або модними капцями. Одним словом - мода всіх часів!

 

Прозорість

 

“Голий” тренд все більше набирає своєї популярності. Відомі моделі і селебріті розсікають по вулицях в прозорих топах і боді. А ми пропонуємо більш стриманий варіант - прозоре плаття, надіте поверх одягу. Варіант для сміливих - поверх боді або білизни. Такий предмет гардеробу додасть родзинки вашому образу, зробить його більш легким і ніжним. Беріть приклад з вуличних модників!

Поділитися: