Як одягатися в стилі сафарі

Жарким літом стиль сафарі актуальне, як ніколи! Багато хто, напевно, не розуміють, як повинна виглядати одяг-сафарі. Натуральні тканини пісочних і болотних відтінків, прикрашені різними кишенями, застібками і шнурівками - ось, що являє собою даний стиль. В таких нарядах хочеться відправитися на полювання прямо в африканські джунглі!

Одяг у стилі сафарі відмінно виглядає як на засмаглій, так і світлій шкірі. Для любителів комфортних нарядів пропонуємо звернути увагу на пісочний штани вільного крою з завищеною талією. Вони красиво поєднуються з облягаючим топом в подібній кольоровій палітрі. Образ можна доповнити модною сумкою-мішком на шнурівці і зручними капцями на низькому ходу.

Ми вже багато разів писали про те, що важкі фактури і матеріали добре поєднуються з легкими і повітряними. З допомогою такого модного тандему дуже просто створювати стильні образи. Ось, приміром, вільний топ в стилі сафарі можна надіти разом з шкіряними шортами. Якщо хочете зробити яскравий акцент у вбранні, то підберіть цікаві аксесуари - сумку, сережки і т. д.

Сукня у стилі сафарі - це кращий вибір в жарку пору року. Щоб вбрання не нагадував військову уніформу, можна розбавити образ жіночними аксесуарами. Додайте французького шарму - обв'яжіть хустку навколо шиї і підберіть до нього такі самі екстравагантні аксесуари. Етнічні і тропічні мотиви добре поєднуються з сафарі.

Ну що, ви вже готові полює на антилоп і носорогів? Тоді вам на допомогу total lоok! Речі одного стилю відмінно поєднуються між собою, гармонійно створюючи лаконічний образ. Легку блузку пісочного кольору можна доповнити спідницею такого ж стилю і аксесуарами зі зміїним або леопардовим принтом, які дуже актуальні в стилі сафарі! Звичайно ж в такому вбранні на реальну полювання не підеш, але на прогулянку по міських джунглях з багатоповерхівок - в самий раз!

Ще одна невід'ємна частина стилю сафарі - капелюх, яка захищає голову від сонця. Це може бути солом'яному канотьє або фетровий ковбойський капелюх - вибирати вам. Головне, щоб вона гармонійно доповнювала спільний наряд!

Поділитися: