Головні тренди сезону осінь-зима 2017-2018

Ви пригадуєте, що було модно цього літа? Сукні з воланами, взуття з хутром, джинси з нашивками, колготки в сітку і багато іншого... А вам цікаво, що буде актуально цієї осені? Напевно, що так! Адже кожна модниця прагне виглядати стильно і сучасно, ступаючи нога в ногу з останніми тенденціями. Що ж, представляємо must-have речі сезону осінь-зима 2017-2018!

 

Персональний стиль

 

В цьому році феєричним фешн-шоу відзначився дует Dolce & Gabbana. В їх показі брали участь 140 людей абсолютно різного віку, зросту, статури і навіть раси. Образ кожної моделі настільки відрізнявся, що неможливо було виділити якийсь конкретний тренд в одязі. Дизайнери таким чином хотіли показати, наскільки важливо мати персональний стиль. Якщо ви хочете носити леопардове плаття, малиновий жакет, капюшон у вигляді ведмедика або халат з котиками - будь ласка! Ми повинні одягатися так, як нам подобається і плювати на громадську думку!

 

Power Dressing

 

Жінка вже давно перестала виконувати роль хранительки вогнища і домогосподарки. Сучасні дами ламають всі стереотипи: роблять кар'єру, будують бізнес, досягають поставлених цілей. Тренд осені-зими 2017-2018 - це Power Dressing (діловий стиль в одязі). Дизайнери вважають, що сильна і впевнена в собі жінка обов'язково повинна мати брючний костюм і дуже важливо, щоб він був вільного чоловічого крою. Втім, придивіться самі до останніх колекцій:

 

Високотехнологічні тканини

 

Сезон осінь-зима 2017-2018 віщує технологічний прорив! Модні будинки вже підготували вбрання з цього приводу. Металеві сукні та голографічні костюми, які більше нагадують одяг гостей з майбутнього, стануть самими трендовими в прийдешньому сезоні!

Крім вищезазначених тенденцій, слід згадати і про такий тренд, як жакет. У новому сезоні його слід носити замість кардігана або куртки. Жакет може бути як укороченим, так і довгим, у вигляді плаття або пальто. Не менш модною річчю буде штучна шуба, дублянка з овчини, светр великої в'язки, вельвет і оксамит!

Поділитися: