Боді як альтернатива блузі

Жіночний, практичний і неймовірно зручний предмет жіночого гардеробу, боді підкорює серця вже багато років. Хоча його і можна порівняти із закритою моделлю купальника, він при всій своїй різноманітності фасонів є повсякденним елементом жіночої білизни і навіть цілого наряду, який може підкреслити всі принади жіночої фігури.

Боді з'явилися на початку ХХ століття у Франції. Його попередницею була злиту одяг для гімнастів, яка складалася з майки і трусів і не має застібки в нижній її частині. Імениті дизайнери, надихнувшись цим предметом гардеробу спортсменів, розробили лінійку жіночих боді чи «комбідрес», які застібалися в паховій області на кнопки і нагадували злитий купальник. Пік популярності боді припав на 80-і роки, в епоху популяризації фітнесу та спорту. Але зовсім нове значення і застосування комбідрес придбав завдяки таким знаменитостей, як Мадонна, Леді Гага, Джей Ло, які часто надягають боді в якості сценічного костюма.

Сучасні боді – це красиві і сексуальні елементи жіночої нижньої білизни, які бувають самих різних модифікацій: виконані у формі майки, футболки, штани, блузки, вони можуть мати рукава або бути без них, високу горловину або V-подібний виріз. Вони можуть використовуватися абсолютно в будь-якій ситуації, підходять під звичайні блузки, сорочки, кофти і светри, чудово поєднуються з класичними моделями штанів, джинсами і спідницями.

За що ж дівчата так люблять боді? Відмінна риса даного предмета гардероба полягає в тому, що він достатньо щільно прилягає до тіла, добре тягнеться, не сковує руху, облягає і підкреслює кожен вигин жіночої фігури. До того ж комбідрес – це дуже зручна річ в повсякденному носінні, особливо для тих, хто цінує комфорт і акуратний зовнішній вигляд. Адже в ньому жінка може впевнено себе почувати, постійно рухатися і змінювати позу, і при цьому не турбуючись про те, що хто-небудь побачить її тіло, як це часто трапляється з джинсами із заниженою талією. До того ж правильно підібране боді здійснить мрії кожної жінки про ідеальної талії. Тому одягнувши його під сукню обтягуючого силуету, можна створити собі ідеальну фігуру, хоча б візуально.

З чим можна поєднувати боді при створенні стильного образу? Відповідь проста: практично з усіма існуючими предметами гардеробу! Всілякі джинси, спідниці, шорти, класичні моделі, вузькі або широкі штани – вся ця одяг ідеально буде гармоніювати з боді. Але кілька основних правил все ж існує:

  • мереживне боді не можна надягати в якості основного елемента одягу, тільки в якості допоміжного. Тому його можна поєднувати з піджаком, сорочкою, кардіганом або светром;
  • блузка-боді відмінно поєднується з широкою одягом: розкльошеними джинсами, спідницею-сонце, шортами, спідницею з баскою і т. д. Вони дозволять створити об'ємний низ і досягти симетрії фігури;
  • боді-водолазка з довгим рукавом найкраще підходить під міні-спідницю, шорти або як доповнення до класичного костюма;
  • тілесне боді треба надягати під сукню. Таке поєднання підійде у випадку, якщо потрібно надіти сексуальний і дуже обтягуючий одяг, але при цьому впевненості у своїй фігурі немає. Тілесне боді, якщо воно ще й коригувальна, приховає маленькі недоліки і буде практично непомітним під сукнею.

Забудьте про своїх комплексах і відчуєте себе справжньою богинею! Забезпечте собі підкреслену талію як під час щоденних клопотів, так і при романтичної зустрічі з коханою.

Перейти в каталог

Поділитися: