Анна Делло Руссо: fashion маніяк

Якщо ви спостерігаєте за модними хроніками, стежте за показами відомих дизайнерів і зірковими гостями, то напевно вам на очі потрапляло багато екстравагантно одягнених людей. Але позмагатися з однією з них неможливо нікому! Мова йде про Анни Делло Руссо - головному редакторі японського видання Vogue. Завдяки своєрідним нарядам, жінка заслужила звання фешн маніяка!

Анна Делло Руссо, італійка за походженням, завжди тягнулася до моді. У рідному портовому містечку Барі був практично не було магазинів з одягом і моди, як такої, там не існувало. Ганна вирішила виправити ситуацію і пішла вивчати мистецтво, пізніше - журналістику. Вона довгий час працювала в модних виданнях, поки не вступила на посаду головного редактора Vogue Japan. У Ганни мало фотографій з молодості, так як тоді у неї не було на це часу, але все ж кілька знімків ми відшукали!

Ганна не пропускає ні одного тижня моди - вона вивчає всі деталі і намагається зрозуміти, що дизайнер хотів передати своїм одягом. Модний диву завжди можна дізнатися по яскравому поряд. Її часто порівнюють з Анною Вінтур, редактором американського Vogue, але на відміну від останньої, Анна Делло Руссо ніколи не дотримувалася правил базового гардероба і не любила маленьке чорне плаття, яке так пропагувала всіма улюблена Коко Шанель. Анна Делло Руссо - це людина-свято. Вона розвіює всі стереотипи щодо стилю і завжди схиляється на користь моди.

На її рахунку близько тисячі організованих фешн-зйомок і обкладинок Vogue. Також вона працює в ролі модного консультанта, режисера дизайнерських показів та весільного стиліста. Що стосується останнього, то клієнти Ганни - найвідоміші селебріті: Шарліз Терон, Кеті Перрі, Кім Кардашьян і т. д.

Режим Анни Делло Руссо дуже суворий. Але, незважаючи на це, вона щодня займається йогою, плаванням. Модниця була заміжня, але у неї немає дітей, адже вона присвятила своє життя моді. Анна живе в Мілані, де має два будинки, один з яких призначений для одягу. Особистий гардероб фешн-діви становить невичерпне кількість одягу і ще більше - взуття!

Поділитися: