Трендове взуття осінь-зима 2017

Про головні тренди в одязі ми вже розповіли вам в попередній статті, а зараз прийшов час поділитися взуттєвими тенденціями. Осінь-зима 2017 не на жарт вас здивує, адже останні дизайнерські колекції рясніють яскравими квітами, цікавими деталями і екстравагантними моделями. Одним словом - у цьому сезоні кожна дівчина зобов'язана прикупити взуття, яка буде притягувати до себе погляди!

 

Хто бачив останню колекцію Chanel? Футуристичні костюми, космічні аксесуари і найголовніше - блискучі, вкриті стеклярусом, чоботи. Карл Лагерфельд вважає, що жінка в цьому сезоні повинна проявити свою індивідуальність, навіть якщо це виглядає трохи епатажно. Так що осінньо-зимовий період - це не привід відмовлятися від блискучих туфельок, слайдерів, черевиків або чобіт!

Для тих, хто віддає перевагу більш стримані образи, ми пропонуємо придивитися до взуття в чоловічому стилі, адже вона теж в тренді! Зручні оксфорди або лофери на невисокому каблуці - кращий вибір ділової дівчини на кожен день. Тим більше, якщо вони в модному бордовому кольорі “Портвейн Тоні”.

Ще один взуттєвої тренд сезону осінь-зима 2017 повернувся до нас з 80-тих років. це чоботи-слауч. Мішкуваті чоботи, в яких модничали ще наші мами, будуть ідеально виглядати з об'ємною курткою або джинсовкой в чоловічому стилі. Кращий матеріал вироби - замш, м'яка шкіра, велюр.

Дівчата, хто любить підбори? Настав ваш зоряний час! Дизайнери рекомендують правильно розставляти акценти в образі. Останнє безпосередньо стосується каблуків, адже тут фантазія не має меж. В тренді підбори найбільш екстравагантних форм і оздоблень: прозорі, виконані у формі кулі, серця, декоровані камінням і брошками. Особливо модним вважається квадратний або трапецієподібний каблук, який надає образу строгості і балансує між вечірнім і повсякденним стилем.

Не менш модним вважається і взуття на шнурівці - деталі, яка вже завоювала свою популярність, як елемент одягу. Довга контрастна шнурівка на черевиках або ботфортах додасть образу особливого шарму. 

Поділитися: