Новини про одяг. Сторінка - 2

Бренд Garne провів день шопінгу для жінок-підприємиць Гощанської громади

16 вересня бренд жіночого одягу Garne провів день шопінгу для жінок-підприємиць Гощанської громади.

Захід відбувся в офлайн магазині Garne у місті Рівне.

Як відомо, усі жінки люблять шопінг, але часто їм не вистачає часу на себе. У більшості з них бізнес, робота, волонтерство, хобі. Тому команда Garne створила особливий захід, де жінки змогли відчувати себе ще більш красивими та впевненими.

Захід розпочався зі знайомства та спілкування. Ми поговорили про цінності бренду Garne, про тренди, кольори, ресайклінг і багато іншого.

Після цього всі жінки отримали допомогу від стилістки бренду Garne у виборі одягу, який підкреслював їхню красу та індивідуальність.

Цей захід став чудовою нагодою для жінок-підприємиць Гощанської громади познайомитися з брендом Garne та придбати якісний одяг від українського виробника.

Компанія Garne підтримала тенісний турнір до Дня фізичної культури

А як ви святкуєте День фізичної культури? Ми в Garne долучаємося до місцевих ініціатив та підтримуємо нашу молодь.

9 вересня компанія Garne приєдналася до проведення тенісного турніру організованого ТЦ Злата Плаза. Переможцям подарували принтовані футболки від нашого бренду.

Щасливі діти та батьки, чудова погода і цікаві подарунки, Учасники турніру отримали незабутні враження та позитивні емоції. 

Компанія Garne продовжуватиме підтримувати рівненське та українське.

17 причин купити в Garne

1. Ми -  український виробник. Купуючи українські товари, ви не тільки отримуєте якісний продукт, але й робите внесок у розвиток економіки країни.

2. Ми пропонуємо широкий вибір товарів на будь-який смак і бюджет.

3. GARNE  постійно вдосконалюється і розвивається, щоб пропонувати клієнтам найкращі продукти та послуги.

4. Ми відкрита компанія, у нас на виробництві побували десятки інших виробників, пересічних громадян і навіть  підлітків та дітей. Ми показуємо, розказуємо, ділимось всім, що в нас є.  

5. Ми не обіцяємо того, що не можемо виконати.

6. Ми сервісна компанія, яка ставить клієнта на перше місце. Коли нам потрібно прийняти рішення, ми думаємо про те, як це рішення вплине на клієнта.

7. Ми sustainable компанія. Ми скорочуємо наш вуглецевий слід, виготовляючи наші продукти в одному місті.

8. Ми sustainable компанія. Ми використовуємо відновлювані джерела енергії, такі як сонячна енергія, для зменшення нашого впливу на навколишнє середовище.

9. Ми легко обмінюємо товар або повернемо гроші протягом 3 днів.

10. Ми завжди прозорі та чесні з нашими клієнтами щодо фінансових питань.

11. У нас часто хороші знижки - бо ми виробники й працюємо без посередників.  

12. Ви можете бути впевнені, що наші оператори кол-центру завжди на зв'язку, щоб надати вам необхідну інформацію або підтримку.

13. Усі товари бренду GARNE є в наявності та відправляються в день замовлення, якщо воно оформлене до 16:00.

14. Щоб наші речі були якісними й стильними - у нас працюють кваліфіковані конструктори, технологи та стилісти.  

15. Наш рейтинг в Google 4.9 і це 2200 відгуків.  

16. Наш рейтинг у Facebook 4,9 і це 883 відгуки.

17. Ми економимо Ваш час, тому, що з нами легко і швидко.

Lean- тур швейних підприємств на фабрику Garne

8 вересня відбувся Lean-тур виробників на фабрику Garne. Тур став можливий завдяки підтримці програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Учасники - власники та представники швейних підприємств з усієї України. Вони мали можливість побачити на практиці наш досвід впровадження  ощадливого виробництва. Ми ознайомили їх з історією нашої компанії, показали основні виробничі процеси та інструменти Lean, які використовуємо на виробництві (Канбан дошка, дошки інструментів, рухоме обладнання, стандарти та ін.)

Компанія Garne познайомилася з Lean ще у 2019 році і від тоді ми підвищуємо ефективність виробництва, постійно покращуємося, навчаємося і готові ділитися досвідом з іншими виробниками.

Які покращення приніс нам Lean:

  • Підвищення продуктивності виробництва;
  • Скорочення відсотку браку ;
  • Зменшення витрат;
  • Постійні покращення та вдосконалення процесів.

Компанія Garne відкрита для співпраці з іншими підприємствами, які хочуть підвищити ефективність та конкурентноспроможність виробництва за допомогою Lean-технологій.

Відкриття першого офлайн магазину Garne

Український бренд жіночого одягу Garne відкрив свій перший офлайн-магазин у Рівному.

Це вагома подія для нас, адже вона дозволить наблизитися до клієнтів та доносити їм важливість підтримки місцевих виробників. Ми віримо, що український одяг може конкурувати з продукцією світових брендів.

У магазині представлені всі лінійки одягу Garne: сукні, сорочки, штани, базові та спортивні речі, взуття, аксесуари та ін. В асортименті є одяг для жінок різного віку та стилю.

Крім того, магазин Garne стане простором для проведення різних подій, зустрічей, які будуть цікавими та корисними для усіх охочих.

Магазин знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Київська, 19.

 

 

 

Garne вкотре приймає школярів на виробництві

5 вересня до нас на виробництво завітали учні, які навчаються "Комп'ютерній грамотності" в Дії.Бізнес. Традиційно, наші екскурсії для дітей завжди запам'ятовуються, адже це не просто екскурсія, а справжні квести, логічні завдання та цікаві ігри.

Наша компанія завжди відкрита до співпраці та освітніх ініціатив, які допомагають молоді розвиватися. Під час цієї екскурсії школярі мали нагоду побачити, як створюється одяг, які тканини використовуються та які етапи проходить виробництво. Вони також ознайомилися з роботою нашого інтернет-магазину.

Учні мали чудову можливість дізнатися більше про українські та рівненські бренди одягу та їх важливість для економіки й майбутнього нашої країни. Ми віримо в потенціал наших місцевих брендів та закликаємо усіх  підтримувати українських виробників.

Наша спільна мета - сприяти розвитку вітчизняного виробництва та вихованню нового покоління свідомих споживачів.

Даруємо від 50 до 300 грн. на покупки!

 heart Даруємо до 300 грн. на покупки на нашому сайті

Промокод:  DMG300 

Ваша знижка зростає разом із сумою вашого замовлення.

Знижка 50 грн. на замовлення від 1000 грн.
Знижка 100 грн. на замовлення від 1500 грн.
Знижка 300 грн. на замовлення від 3000 грн.

Не пропустіть вигідну пропозицію!

*Промокод не діє на бренд ALLREAL.

Перейти в каталог

Екскурсія учасниць проєкту K.A.V.A на виробництво

Ми реалізували круту ініціативу для випускниць проєкту K.A.V.A. 25 дівчат отримали 3-х годинну промоцію Рівненських брендів, майстер-класів, екскурсію по виробництву ну і, звичайно, іменні подарунки. Щоправда, подарунки вони пошили самі, бо родзинкою зустрічі стала можливість спробувати себе за професійним швейним обладнанням.

Дівчата були вражені виробництвом бренду Магазин Garne, «швидкими іменними принтами» та нашим гарним офісом і фабрикою. Я отримала купу позитивних відгуків від дівчат. Дехто після екскурсії навіть записався до нас у навчальну студію Асоціації легкої промисловості, яка обладнана з допомогою Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) Women's Peace & Humanitarian Fund та проєкту UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні в Україні. Курси безоплатні й кожен має унікальну можливість навчитися шити. 

 

                         

Сонячна Електростанція

Майже два роки тому ми задумались про альтернативні джерела енергії для швейної фабрики. Поки рахували окупність сонячної електростанції та планували встановлення, почалася війна. Це затримало початок реалізації проєкту, але не зупинило.

В якийсь момент ми вирішили, що воно того варте, адже Україна обов'язково переможе і треба продовжувати інвестувати у свій бізнес і розвиватися. Тепер ми з гордістю водимо екскурсії по фабриці та ділимося своїм досвідом з іншими підприємствами. А ввечері перевіряємо, скільки сьогодні зекономили електроенергії.

 

Хакатон Digital Wear 2023

У рамках проєкту USAID «Економічна Підтримка України» в Національному університеті «Острозька академія» відбувся хакатон Digital Wear 2023 - Rivne, організованій КТС, Rivne It Cluster, Національний університет «Острозька академія» та Асоціація легкої промисловості. Зібралися близько 100 учасників, включаючи 10 команд студентів з Рівненщини, Луцька та Житомира. Захід сприяв новим ідеям, знайомствам та колабораціям.

Відібрані 4 команди переможців, які протягом наступних 3 місяців працюватимуть над реалізацією своїх проєктів цифрового одягу. Завдяки цій події, я все більше долучаюсь до сфери освіти. Дуже приємно було познайомитися з ректором Острозької академії, Ігорем Пасічником, відчути його неймовірну енергію та мудрість.

Велика подяка Ольга Степанченко, Проєкт USAID "Економічна підтримка України" та всім, хто допомагав організувати цей захід.

Ми вже в каталозі NAMYSTO

NAMYSTO - це каталог українських дизайнерів. І в одному із випусків з'явилася стаття про наш бренд. Цікаво? Читайте далі...

За 8 років роботи бренд Garne виріс з невеликої швейної майстерні в потужну фабрику з повним циклом виробництва.
Ми пишаємося тим, що створюємо не просто одяг, а справжній всесвіт, де народжується краса.
Наш девіз «Одягни гарний настрій». Ми наполегливо працюємо над розробкою ідей, тестуванням нових матеріалів, випуском нових ліній і націленістю на результат. Завдяки цьому наші клієнти отримують найкращий продукт.
Наше виробництво засноване на принципах LEAN, що дозволяє виробляти 10 000 одиниць на місяць з повною відповідальністю перед клієнтами за кожен продукт. Для нашої компанії дуже важливі такі цінності, як чесність, якісний сервіс, розвиток, повага до кожного клієнта та співробітника.
Наші переваги:
- використовуємо найкращі доступні нам матеріали
- є пропозиції в широкому розмірному ряду S-4XL
-пропонуємо понад 1000 одиниць одягу великих розмірів Plus Size
-забезпечуємо сталий розвиток нашої компанії та дбаємо про довгострокові відносини з нашими клієнтами
- гарантуємо, що наші товари та послуги відповідають найвищим стандартам якості.
-ми приділяємо особливу увагу питанням екології та працюємо над зменшенням відходів
-інвестуємо в енергоефективні технології, які дозволяють нам зменшити наш вплив на навколишнє середовище
-створюємо гідні умови праці для наших працівників, щоб вони могли працювати
ефективно та розвиватися в нашій компанії.
Ми переконані, що сталий розвиток є ключовим фактором успіху в сучасному світі, і ми постійно робимо все можливе для збереження ресурсів і зменшення відходів.

Garne приймає на виробництві школярів

В рамках програми "START IT" від ГО "Жіноча взаємодія" та Рівненського коледжу інформаційних технологій. До нас завітали учні рівненського ліцею “ЮКІ” та ВПО. Діти мали змогу ознайомитися з професіями, що зустрічаються на виробництві одягу та особисто побачити процес його створення. Під час екскурсії ми активно залучили учнів до різноманітних інтерактивних заходів. Вони мали можливість побачити й познайомитися з рівненськими брендами одягу і галантереї та порівняти їх із відомими світовими брендами.

Приємно було спостерігати, як сукню від Garne прирівнювали до світових брендів H&M та Zara і всі були здивовані, що це наше місцеве виробництво. Цим завданням ми показали учням потенціал України, зокрема і Рівного в галузі моди. Наші бренди конкурують з відомими міжнародними компаніями і навіть створюють нові тренди. Ще одним цікавим завданням було з’єднати назви тканин з їх зразками, так школярі дізналися про різні тканини, для якого одягу вони використовуються, а потім мали змогу спостерігати, як ці тканини перетворюються на модні вироби. Ми показали усі бізнес-процеси на виробництві починаючи з крою й шиття й до упакування та створення контенту.

Ну і звісно процес принтування, який завжди викликає найбільше захоплення в учнів. Ця екскурсія дала цінний практичний досвід та надихнула їх на майбутнє в галузі моди. Школярі мали змогу ближче познайомитися зі світом професій модного виробництва та сприйняти його як потенційну кар'єрну галузь.